Goed boeken
Ervaring
Als je boekt kom je in aanraking met mensen die alles afweten van cruisen en je snel en goed helpen. Een tien met een griffel.
Goede uitleg, prima hulp bij het boeken, en vooral deskundig.
Wederom een fijne ervaring met de medewerkers tijdens het boeken van onze cruise. Het persoonlijke, maar ook het snelle reageren, maakt het fijn om bij Captain Cruise te boeken.
Wij hebben zeer goede ervaring want als wij een cruise boeken of informatie nodig hebben staat men direkt klaar met goede antwoorden en niets is te veel.De medewerkers denken met je mee en zodoende...
al een jaar of 10
Heel goed
We hebben een cruise geboekt met specifieke wensen onder meer m.b.t. de hutten. Alles was in korte tijd naar volle tevredenheid geregeld.
Weet waar over wordt gepraat
Onze eerste kennismaking met Captain Cruise is goed bevallen en heeft geleid tot een definitieve boeking.
Een cruise boeken doe je in het algemeen niet dagelijks. Er zijn veel vragen te stellen, daarom hebben wij drie of vier maal contact met uw bureau gehad. De vriendelijkheid was opvallend, maar nog...