rob van unen

Voor een cruise met iets extra

Ervaring

meerdere cruises geboekt met heldere uitleg en prompte antwoorden op vragen.

Captain Cruise

Goed en persoonlijke hulp

Ervaring

voor het eerst een cruise geboekt. We zijn op kantoor geweest en ze hebben al de tijd om al je vragen te beantwoorden. Ze zorgen dat je vakantie aan al je verwachting voldoen door bijvoorbeeld een... voor het eerst een cruise geboekt. We zijn op kantoor geweest en ze hebben al de tijd om al je vragen te beantwoorden. Ze zorgen dat je vakantie aan al je verwachting voldoen door bijvoorbeeld een hotel te boeken die je wil.

Jan en Bertie

1e feedback CC

Ervaring

Dat terwijl wij al 9 cruises hebben gemaakt via andere reisbureaus. Nog maar 1 cruise geboekt en dat heeft zoveel vertrouwen gegeven dat wij niet anders meer als boeken bij Captain Cruise.
Dat terwijl wij al 9 cruises hebben gemaakt via andere reisbureaus.
Dus zijn we een beetje ervaring deskundige op gebied van boeken van cruises. Een top bedrijf.

Anna Margaretha Beutick-Visser

Zeer goed

De Graaf

Snel en deskundig

Ervaring

Zeer snel gereageerd en ook zeer snel kunnen boeken. Ook de vluchten werden zeer snel in orde gemaakt. Nu maar wachten tot september volgend jaar.

De Graaf

Geweldig

Ervaring

In een woord perfect. Alles was uitstekend geregeld. Zowel de vluchten, het vervoer van en naar de boot en naar de hotels. Ook de medewerkers van Captain Cruise waren altijd in staat om de vragen te... In een woord perfect. Alles was uitstekend geregeld. Zowel de vluchten, het vervoer van en naar de boot en naar de hotels. Ook de medewerkers van Captain Cruise waren altijd in staat om de vragen te beantwoorden. Ook was het zeer prettig dat wij een paar dagen na de cruise werden gebeld door Mandy met de vraag of alle.s naar wens was verlopen. Dit hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Grote klasse.

familie Bos

Cruise vakantie gezin

dikke voorpret, geweldig.

Wendy De Winter

Mijn feedback

Ervaring

Ik weet gewoon niet wat ik er over moet vertellen. Captain cruise heeft me perfect geholpen. Als ik vragen had werden ze vrij snel beantwoord. Een offerte kreeg je vrij snel. En dat ik mijn Cruise... Ik weet gewoon niet wat ik er over moet vertellen. Captain cruise heeft me perfect geholpen. Als ik vragen had werden ze vrij snel beantwoord. Een offerte kreeg je vrij snel. En dat ik mijn Cruise straks van Rotterdam af mag vliegen vind ik helemaal perfect. Ik kan alleen maar zeggen Top.