petra ackermans

Wij zijn enorm blij met jullie hulp ..en tot nu toe super fijn geholpen

Professioneel en persoonlijk

Ervaring

Super vriendelijke tot in de late uurtjes vaak bereikbaar. Persoonlijke service en leuk contact.

Dirk Vermeij

Vriendelijk

Ervaring

Vriendelijke personen die je persoonlijke informatie geven en je wensen voor elkaar kunnen maken.

H.P.Eenjes

Droomreis

goede dienstverlening en attent

ke van wingerden

Persoonlijk en professioneel

Ervaring

Ik ben iemand die over het algemeen precies weet wat ik wil in mijn vakantie. Dus ik kom meestal met een hele specifieke wens voor een reis. Dan vind ik het heel prettig als een reisbureau zonder al... Ik ben iemand die over het algemeen precies weet wat ik wil in mijn vakantie. Dus ik kom meestal met een hele specifieke wens voor een reis. Dan vind ik het heel prettig als een reisbureau zonder al te veel gedoe gewoon de reis boekt voor je. En dan doen ze hier. Alles snel en correct op papier of in de mail , en bij extra wensen wordt ook dat snel uitgezocht en eventueel toegevoegd.
ik ben zeer tevreden over captain cruise.

Conny

Goede service van captain cruise !

Ervaring

Inmiddels al de zoveelste cruise geboekt voor volgend jaar.

JanZ

Fantastisch, boek nergens anders

Heel persoonlijk, prima service

Uitstekend

Goede communicatie

Pieter

Veendam

Ervaring

Prima, het enige probleem is dat de vliegreis vanaf Rome door jullie geboekt was om 17.25 uur. Andere gasten hadden het vliegtuig om 12.30 uur. Wij hadden dus een heel lange wachttijd op het... Prima, het enige probleem is dat de vliegreis vanaf Rome door jullie geboekt was om 17.25 uur. Andere gasten hadden het vliegtuig om 12.30 uur. Wij hadden dus een heel lange wachttijd op het vliegveld.

Henk van de Weerdt

Supersnel en prima geholpen.

Ervaring

Dit voorjaar hadden we ook via Captain Cruise een reis geboekt. Dat ging alles behalve vlotjes.
Wegens ziekte moesten we op het laatste moment de reis afzeggen.
Nu hebben opnieuw...
Wegens ziekte moesten we op het laatste moment de reis afzeggen.
Nu hebben opnieuw geboekt. Ik had een aanbieding van een ander reisboek die ik eigenlijk wil de boeken.
Toen besloot ik om toch maar een offerte te vragen bij Captain Cruise.
Dat scheelde meer dan 700 euro goedkoper. Na enig overleg ligt er nu een reis in het verschiet die niet alleen goedkoper is maar ook nog neer levert dan we gehoopt hadden.