Ellen Klinkenberg-Jacobs

Beste touroperator voor een cruise!

Ervaring

Diversen cruises geboekt of offertes aangevraagd. Altijd met veel enthousiasme en accuratesse geholpen

Fam Gordeau

Geweldig!!

Ervaring

De cruise met de Eclipse vanaf Miami naar de Caribbean was echt een aanrader ,wij hebben genoten van het eten , de live optredens en de faciliteiten aan boord .
Wij gaan zeker weer bij Captain...
Wij gaan zeker weer bij Captain cruise boeken mede door het goede advies van Hetty kruithof krijg je advies op maat dat vinden wij echte service !

Jos clerks

Ervaring

Wij zijn al verschillende keren geweest via captain cruise

Klant centraal

Ervaring

Captain Cruise is goed bereikbaar en werkt met een klein aantal medewerkers waardoor je altijd dezelfde medewerker te spreken krijgt. Deze denkt aktief met je mee en handelt snel en doortastend. Je... Captain Cruise is goed bereikbaar en werkt met een klein aantal medewerkers waardoor je altijd dezelfde medewerker te spreken krijgt. Deze denkt aktief met je mee en handelt snel en doortastend. Je weet precies waar je aan toe bent. Kortom een prettig en efficient bedrijf! Ik heb al meerdere cruisen gemaakt en boek deze bijna altijd via Captain Cruise!

Maria Vandebeek

Uitstekend

Ervaring

Persoonlijke service en klantvriendelijk, zeer goede ervaring

A de Koning

Perfect geregeld!

Ervaring

Net als voorgaande cruises was ook deze weer perfect geregeld.
Vanaf de eerste aanvraag om informatie tot de definitieve boeking alle info snel en accuraat voorhanden.
We kijken nu...
Net als voorgaande cruises was ook deze weer perfect geregeld.
We kijken nu alweer uit naar de volgende, helemaal top geregeld!

Camp

Goede communicatie
Luisteren goed naar de klant
Zoeken veel voor je uit

Zie boven

MSC cruise Dubai - Oman

Ervaring

De ervaringen met Captain Cruise zijn prima.
Er zijn de nodige dingen fout gegaan, maar bij Captain Cruise hebben zij ons zo goed mogelijk geholpen.

Gewelige vakantie

Keurig en hulvaardig

Cora

Transatlantische oversteek met de Rhapsody of the Seas

Ervaring

Prettige samenwerking, snel antwoord, aanvullende informatie, goede beschikbaarheid telefonisch en per mail