C. van der Lely

Een plezierige ervaring met Captain Cruise

Ervaring

De reis was prima geregeld. Leuk dat na afloop nog even naar onze ervaringen werd geinformeerd.

Piette Marc

Compleet !

Ervaring

Zowel het telefonisch contact als het mailverkeer verliep bijzonder gemoedelijk en correct.

Mirella Eickhof

Beoordeling captain cruise voor cruise vakanties

Ervaring

In het voortraject veel informatie ontvangen van de medewerksters, wat heel prettig was. Ze hadden tijd en geduld. Jammer was alleen dat bij het boeken van de cruise pas achteraf bleek hoeveel geld... In het voortraject veel informatie ontvangen van de medewerksters, wat heel prettig was. Ze hadden tijd en geduld. Jammer was alleen dat bij het boeken van de cruise pas achteraf bleek hoeveel geld er betaald moest worden voor een visa voor Vietnam en Cambodja.

Goede Cruise Reisbureau

Uitstekende en Geweldige personeel

Cora

Altijd goed!

Ervaring

Goede hulp bij het uitzoeken, informatie over het schip en de afvaart. En feedback bij terugkomst

Harry en Lucia Husslage

Cruise in januari met Celebrity Silhouette in de Caribbean

Ervaring

Zeer klantvriendelijk. Goede adviezen.

Robert

Geweldig geholpen

Ervaring

We konden voor minder geld mee met schepen zoals de Costa Fortuna, maar Capitan Cruise raadde -na goed naar ons geluisterd te hebben- echter een ander schip aan: AIDA Stella. Iets duurder, maar aan... We konden voor minder geld mee met schepen zoals de Costa Fortuna, maar Capitan Cruise raadde -na goed naar ons geluisterd te hebben- echter een ander schip aan: AIDA Stella. Iets duurder, maar aan boord was alles goedkoper en we hoefden geen fooien meer extra te betalen. Aan boord was het rustig en goed toeven. We lagen 1x niet ver van de Costa F in de haven en hoorden menigmaal de omroeper in diverse talen. Bij AIDA is dat alleen in Duits en dat is jammer als je niet goed Duits spreekt, maar het is wel zo rustig. Er werd weinig en slechts kort omgeroepen.

C. Branderhorst

Ervaring

De eerste keer geboekt met captain cruise vanwege het bridgen, als we gaan cruisen boeken we zelf.

bianca van Werven

Cruise vakantie december 2015

Ervaring

Het als maar niet lukken van het invullen van onze gegevens op de Aida site, wat was ik blij met jullie inzet, alles netjes voor ons ingevuld zodat wij van een heerlijke vakantie konden genieten

R.Hanse-maurer

Aan te bevelen