fam maessen

Geweldige cruisse

Ervaring

wij zijn zeer tevrede over Captain cruise, dit was de tiende keer dat we een cruise boekte bij hun.dit zegt genoeg.we hebben al eens geprobeerd bij een ander reisburo te boeken maar de servise is... wij zijn zeer tevrede over Captain cruise, dit was de tiende keer dat we een cruise boekte bij hun.dit zegt genoeg.we hebben al eens geprobeerd bij een ander reisburo te boeken maar de servise is nergens zo goed als bij captain Cruise.vriendelijk snelle afhandeling bij aanvragen van een reis snel inlichting na afloop zeer geintreseerd hoe de reis is verlopen. we zijn zeer tevreden en ze krijgen van ons een 10.

Gaind

Super geholpen

Op 1 klein puntje super goed geholpen

Michel de Vleeschhouwer

Snelle afhandeling en feedback

Ervaring

Wij hebben inmiddels een vierde cruise geboekt bij Captain Cruise en er staan er nog twee op stapel op korte termijn. Ondanks een meningsverschil en eerder akkefietje die wij hebben gehad met uw... Wij hebben inmiddels een vierde cruise geboekt bij Captain Cruise en er staan er nog twee op stapel op korte termijn. Ondanks een meningsverschil en eerder akkefietje die wij hebben gehad met uw organisatie zijn wij toch nog steeds klant bij Captain Cruise.
Dit vanwege de keurige afhandeling en informatie die Captain Cruise verzorgt. ook bij het kiezen van de hutten.

A.J.van Veen

Met Captain Cruise gaan wij in zee

Ervaring

Goed geluisterd naar mijn vraag en wat wij wilden

Rose KIviet-Hesselink

Zorgeloos cruisen met Captain Cruise

Ervaring

Werkelijk uitstekend. Ik had vrijwel altijd te maken met Ilze Juffermans, en vond het ook prettig haar als mijn 'persoonlijke adviseuse' te kunnen beschouwen.

Gerard Popma

Captain Cruise Klant tevredenheid en Service

Ervaring

Professioneel en zeer klantvriendelijk.
Onze cruisewensen werden goed geinterpreteerd en in een offerte verwerkt.
Tijdens de cruise werden we ook geinformeerd over veranderde...
Professioneel en zeer klantvriendelijk.
Onze cruisewensen werden goed geinterpreteerd en in een offerte verwerkt.
Tijdens de cruise werden we ook geinformeerd over veranderde vertrektijden van onze vlucht.
Uitstekende documentatie (soms zelfs iets teveel, bv. labels)

Hans Brinks

Prima aan iedereen aan te bevelen

Ervaring

Dit was ons eerste contact met Captain Cruise en het is ons zeer goed bevallen. Vriendelijk en uitstekend contact via de telefoon, prima opvolging op onze vragen en wensen.
Voor ons zeker een...
Voor ons zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

r.douma

Cruise

vriendelijk, rustig en behulpzaam

Walentina

Prachtige cruise in een "andere" wereld

Ervaring

We hebben regelmatig contact gehad met medewerkers over onze reis. Opvallend is de vriendelijkheid en inzet. Bij thuiskomst was er ook persoonlijk contact. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren en... We hebben regelmatig contact gehad met medewerkers over onze reis. Opvallend is de vriendelijkheid en inzet. Bij thuiskomst was er ook persoonlijk contact. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren en dit ook gemeld.

Fam Gordeau

Verstand van cruisen !

Ervaring

Jammer dat wij pas na 17 cruises bij Captain Cruise terechtkwamen ,deze mensen zijn ervaren en van alle martken thuis, wij waren voor onze cruise naar Australië en de extra hotel overnachting (... Jammer dat wij pas na 17 cruises bij Captain Cruise terechtkwamen ,deze mensen zijn ervaren en van alle martken thuis, wij waren voor onze cruise naar Australië en de extra hotel overnachting ( geadviseerd door Ilze Juffermans) heel erg tevreden en kijken terug op een super vakantie!
Bedankt , fam.Gordeau