Th Lenssen

Super deal

Ervaring

persoonlijke aandacht en gastvrij in alles

H.J. van Bentem

Uitstekende service CC

Ervaring

Voor de 2e keer een cruise geboekt bij CC. Reden was de tevredenheid de eerste keer. Ook deze ronde geen enkele op of aanmerking v.w.b. de benodigde informatie en geboden service

A.J.van Veen

Dubai cruise met Costa Fortuna

Ervaring

Reis gezien door advertentie van Stip ,waar stip niet aan kon voldoen heb deze reisorganisatie wel aan voldaan in een woord geweldig .Duidelijk ,efficiënt ,correct

jan ladenius

Uitmuntend

Ervaring

Prima service, prettig contact, kundig advies

Bas

Cruise boeking

Ervaring

Op een uitstekende wijze geholpen van beginj tot eind!

Mariska

Eerste cruise geboekt via Captain Cruise, echt een aanrader!

Ervaring

Ik heb deze winter voor het eerst een cruise gemaakt. Heb deze geboekt via Captain Cruise omdat het een buitenlandse cruisemaatschappij betrof en ik het toch wel fijn vond om te horen dat alles nu... Ik heb deze winter voor het eerst een cruise gemaakt. Heb deze geboekt via Captain Cruise omdat het een buitenlandse cruisemaatschappij betrof en ik het toch wel fijn vond om te horen dat alles nu goed geregeld werd vanuit Nederland voor mij. Steeds vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan en alles keurig in orde met het boekingsproces, dus bij een volgende keer boek ik zeker weer bij Captain Cruise!

w.roselaar

Tweede keus score ;goed

Ervaring

zeer goede ondersteuning en adviezen be3dfrijf helaas teveel afhankelijk van H.A.L.
krijgt alleen de tweede keus accommodatie in de verkoop SCORE; GOED

smallegange

meedenkend en enthousiast

Marion de Jongh

Beter dan andere cruise bureaus

Ervaring

Wij hebben al veel cruises geboekt bij diverse agenten o.a. ***, De laatste keer hingen wij zo lang in de wacht dat wij de hoorn er op hebben gegooid. Een vriend tipte Captain Cruise en daar werden... Wij hebben al veel cruises geboekt bij diverse agenten o.a. ***, De laatste keer hingen wij zo lang in de wacht dat wij de hoorn er op hebben gegooid. Een vriend tipte Captain Cruise en daar werden we meteen geholpen. Ze moesten iets checken. Paar uur later al weer aan de lijn. Geboekt. Kijk zo kan het ook. Echt super!!!

selina borstlap

Na gestrande cruise goede service

Ervaring

omdat de cruise niet doorging en wij wel al op bestemming stonden hebben ze ons voor alsnog goed geholpen zodat we weer thuis kwamen