Van den Bempt

Betrouwbaar, snel, behulpzaam.

Averink

Grote teleurstelling

Ervaring

Ik kan niet anders zeggen, wat een teleurstelling. twee keer een offerte gekregen en gevraagd of ze de reis voor ons willen boeken en twee keer wordt de prijs bijna verdubbeld.

delaere ann

Goede keuze

Ervaring

costa atlantica is een heel gezellig ingericht. Vooral het atrium met pianist vonden wij heel aangenaam. Eten vonden wij niet super maar zeker niet slecht.

Amanda Temme

Boek een cruise bij captain cruise

Mariska

Prima boekingsproces

Ervaring

Ik heb voor de eerste keer een cruise geboekt en er bewust voor gekozen dit via een Nederlandse organisatie te doen. Captain Cruise heeft mij uitstekend geholpen bij het boekingsproces en bij vragen... Ik heb voor de eerste keer een cruise geboekt en er bewust voor gekozen dit via een Nederlandse organisatie te doen. Captain Cruise heeft mij uitstekend geholpen bij het boekingsproces en bij vragen daarna, dus ik zal zeker nog eens bij hen boeken indien ik een volgende cruise boek.

J. Oosterbaan

Professionele organisatie

Ervaring

Snelle service en goede bereikbaarheid.

van niekerken

Geweldige service

Ervaring

heel klantvriendelijk en goede service helemaal top

De levensgenieters

Een onbezorgde cruise al vanaf het moment van boeken.

Ervaring

Het boeken van een cruise gaat bijzonder gemakkelijk en klantvriendelijk via de website. Duidelijkheid omtrent prijs en boekingsmogelijkheden zoals hut en afvaart. Heel erg gemakkelijk voor personen... Het boeken van een cruise gaat bijzonder gemakkelijk en klantvriendelijk via de website. Duidelijkheid omtrent prijs en boekingsmogelijkheden zoals hut en afvaart. Heel erg gemakkelijk voor personen die in de avonduren op hun gemak een reisje willen boeken.