Prima keus
Ervaring
Wij hebben de service met captain cruise als uitstekend ervaren goed verzorgd en goed geïnformeerd een prima keus
Ben zeer tevreden over de dienstverlening van Captain Cruise.
Al verschikknde keren een cruise via dit reisbureau geboekt, altijd heel snel antwoord op vragen, telefonisch of per email.
boeken is het begin wat bij sommige bedrijven ook het eind is. Dit bedrijf blijft erbij, maken er werk van om het zo goed mogelijk te verzorgen.
Heb zelfs getwijfeld over uitstekend
prima begeleiding, snelle en adequate reactie op vragen
Cruise op de Carnival Sunshine geboekt. Prima geregeld door Captain Cruise en persoonlijk benadering naderhand (of alles naar wens is geweest).
wij worden in de huidige maatschappij als klant te vaak teleurgesteld. Bij Captain Cruise zal dat niet snel gebeuren. De dames zijn allemaal heel servicegericht en weten goed wie ze aan de telefoon...
De dames van Captain Cruise kan je niet snel een vraag stellen die zij niet kunnen beantwoorden. Goede knowhow, vriendelijke mensen, scherpe prijzen.
Wij hebben al vaker gecruist. Via vrienden zijn wij op de klantvriendelijkheid en scherpe prijzen van Captain Cruise gewezen. Wij moeten stellen dat het prettig is niet een stagiair ofzo, maar...
Zijn heel goed tevreden over de service en de aan ons verstrekte informatie van uw bedrijf. Ook de door ons gestelde vragen werden goed en zo snel mogelijk beantwoord.
Vaker gecruisd, eerste keer met CC. Keurige uitleg nadat bleek dat aanbieding op de website niet klopte.