Jittie

Prima keus

Ervaring

Wij hebben de service met captain cruise als uitstekend ervaren goed verzorgd en goed geïnformeerd een prima keus

H.A.Kalff-Wentink

Een treden kalnt

Ervaring

Ben zeer tevreden over de dienstverlening van Captain Cruise.
Al verschikknde keren een cruise via dit reisbureau geboekt, altijd heel snel antwoord op vragen, telefonisch of per email.

Henk

Er werk van maken.

Ervaring

boeken is het begin wat bij sommige bedrijven ook het eind is. Dit bedrijf blijft erbij, maken er werk van om het zo goed mogelijk te verzorgen.
Heb zelfs getwijfeld over uitstekend

Joost

Cruise

Ervaring

prima begeleiding, snelle en adequate reactie op vragen

Catnan

Prima ervaring

Ervaring

Cruise op de Carnival Sunshine geboekt. Prima geregeld door Captain Cruise en persoonlijk benadering naderhand (of alles naar wens is geweest).

Kronen

Ze doen wat ze beloven

Ervaring

wij worden in de huidige maatschappij als klant te vaak teleurgesteld. Bij Captain Cruise zal dat niet snel gebeuren. De dames zijn allemaal heel servicegericht en weten goed wie ze aan de telefoon... wij worden in de huidige maatschappij als klant te vaak teleurgesteld. Bij Captain Cruise zal dat niet snel gebeuren. De dames zijn allemaal heel servicegericht en weten goed wie ze aan de telefoon hebben. Na de boeking blijven ze vriendelijk bij misschien niet al te slimme vragen (sorry). Ook leuk dat we na de reis nog even gebeld werden. Hebben meteen de volgende cruise al voorzichtig doorgenomen.

Hans

Goede service

Ervaring

De dames van Captain Cruise kan je niet snel een vraag stellen die zij niet kunnen beantwoorden. Goede knowhow, vriendelijke mensen, scherpe prijzen.

Annie van der Wef

Service van hoog niveau

Ervaring

Wij hebben al vaker gecruist. Via vrienden zijn wij op de klantvriendelijkheid en scherpe prijzen van Captain Cruise gewezen. Wij moeten stellen dat het prettig is niet een stagiair ofzo, maar... Wij hebben al vaker gecruist. Via vrienden zijn wij op de klantvriendelijkheid en scherpe prijzen van Captain Cruise gewezen. Wij moeten stellen dat het prettig is niet een stagiair ofzo, maar iemand aan de telefoon te krijgen die alles weet. Na de cruise werden we nog gebeld hoe het was geweest. Heel leuk. Volgende keer weer via de Captain Cruise.

Henny van Kessel

Onze vuurdoop op een cruiseschip.

Ervaring

Zijn heel goed tevreden over de service en de aan ons verstrekte informatie van uw bedrijf. Ook de door ons gestelde vragen werden goed en zo snel mogelijk beantwoord.

Erik Prinsen

Met Captain Cruise naar Canarische Eilanden!

Ervaring

Vaker gecruisd, eerste keer met CC. Keurige uitleg nadat bleek dat aanbieding op de website niet klopte.