Bezorging & Levertijd
Product
Website

Onze zoon had heel veel last van zijn luchtwegen en eczeem. Toen bleek dat hij ook een allergie had voor huisstofmijt. Op aanraden van de artsen bestelden we een matrashoes en een kussenhoes van... Onze zoon had heel veel last van zijn luchtwegen en eczeem. Toen bleek dat hij ook een allergie had voor huisstofmijt. Op aanraden van de artsen bestelden we een matrashoes en een kussenhoes van cara c’air. Vanaf dag 1 helemaal fan! Zowel zijn luchtwegen als zijn eczeem zijn opvallend beter!

Gemakkelijk in gebruik, snelle levering.

Alles prima in orde

Snelle levering, duidelijke omschrijvingen

Snelle service, snelle levering

Snelle en duidelijke respons op vragen per mail en snelle levering

Verbeterpunten

Een nalevering kwam niet aan, bleek na navraag een fout van post nl. Door ontbreken van track en trace is dit voor klant niet duidelijk. Na mailcontact snel opgelost, maar track en trace zou voor de... Een nalevering kwam niet aan, bleek na navraag een fout van post nl. Door ontbreken van track en trace is dit voor klant niet duidelijk. Na mailcontact snel opgelost, maar track en trace zou voor de klant meer inzicht geven of product al verstuurd is of niet.

snelle levering

Verbeterpunten

Fijne ervaring. Snelle, nette levering. Duidelijke website.

Nvt

Wil

Ik gebruik eigenlijk al 20 jaar de hoezen van Cara C'air.

Zeer goede en mooie kwaliteit!

Sara Jerchow-Floor

Fijn contact over de telefoon, goede tips en mooie producten, alleen jammer dat ik geen track and tracé code ontving waardoor ik de bezorger miste en nog 3 dagen langer moest wachten op mijn... Fijn contact over de telefoon, goede tips en mooie producten, alleen jammer dat ik geen track and tracé code ontving waardoor ik de bezorger miste en nog 3 dagen langer moest wachten op mijn bestelling

Het zijn mooie producten maar ik heb ook geen vergelijkingsmateriaal dus kan er eigenlijk weinig over zeggen

Verbeterpunten

Vergoeding via de verzekering zou fijn zijn

Relia

Zeer goed. Duidelijke website. Snelle levering

Leverings termijn

Goede producten!
Nu een week in gebruik en minder klachten bij m’n dochter , hopelijk blijft dat zo

Mooi materiaal, duidelijke beschrijving
Extra stappenplan boekje erbij , heel fijn

Verbeterpunten

Niet echt vervelend maar er kwam maar geen mail wanneer het geleverd zou worden .

een moeder

Prima, duidelijk, snel en accuraat

duidelijk, makkelijk vindbaar.