Bezorging & Levertijd
Product
Website

Levert goede producten. Snelle levertijd. Persoonlijk bericht als producten verstuurd worden.

Korte lijnen. 1 mailadres voor vragen en snel antwoord. Snelle levertijd. Veel product keuze.

M Van Berlo

Afspraken goed nagekomen.

zie 1

nvt

van springel nicole

Heel goede ervaring

Suze van Bergen Kranendonk

Prima , door bijgeleverde informatie voelt het heel betrouwbaar.

Overzichtelijke rekening, ziet er goed uit

None

Annemarie Smid

Ik heb twee kussensloopjes besteld. Mooi zacht materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Ik ga ook de hoes bestellen.
Levering verzorgd, correct en op tijd geleverd. Additionele informatie...
Levering verzorgd, correct en op tijd geleverd. Additionele informatie bijgeleverd zoals de checklist. Heel handig en informatief.

Prima levering, duidelijke site, kwalitatief hoogwaardig product.

Verbeterpunten

Geen. klantvriendelijkheid, reactie snelheid en after sales kan ik niet beoordelen, omdat ik geen direct contact gehad heb met het bedrijf.

R. Moojen

Positief.

Duidelijke omschrijving van product.

Geen.

marielle van den hul

Super goede service

persoonlijk contact

Simpel bestellen en product komt

Verbeterpunten

Ik vond het vreemd dat er een keuzemogelijkheid leek te bestaan hoe het product zou worden verstuurd, maar dat bleek niet zo te zijn. Ik vond ruim 7 euro verzendkosten erg veel voor twee... Ik vond het vreemd dat er een keuzemogelijkheid leek te bestaan hoe het product zou worden verstuurd, maar dat bleek niet zo te zijn. Ik vond ruim 7 euro verzendkosten erg veel voor twee kussenslopen. Dat geeft mij de indruk dat er niet kostenefficient wordt gedacht in uw bedrijf.

Snelle service, alles netjes op tijd afgeleverd.

Goede anti allergische producten, snelle levering.

We hebben een gezinslid met huisstofallergie dus matrasbeschermer, hoes- en kussen slopen gekocht

Verbeterpunten

Duidelijker op verpakking aangeven wat het dekbed hoes is en wat de matrasbeschermer