Bezorging & Levertijd
Product
Website

Snelle en vriendelijk afhandeling

Klantvriendelijk

Het was mijn eerste ervaring, alles is goed verlopen

Snelle levering, duidelijke info op de website.

vlotte communicatie in geval van vragen, nuttige feedback.

Geweldig en mijn bestelling kwam zelfs eerder dan verwacht.

-goed kwaliteit materiaal
- Snelle levertijden

Verbeterpunten

Caracair zou met de verzekering moeten werken waardoor het veel makkelijker is om te krijgen.

Renata Rodak

It was super snel samenwerking. op web pagina is goed opschrijven product en ik kan makkelijk kiezen welke ik nodig. Super

When I was searching for anti-dustmite bedding from Dutch firm I came across to Cara C'air.
This is my first time to buy your products.

Care C'air has more size choices than other firm.

Verbeterpunten

It didn't say on the site that the anti dust mite pillow case can be washed TWO TIMES in a year. I expected to be washable like normal pillow cases.

Producten waren snel binnen.

Snelle service

C. Wittebrood van Gijn

De geleverde goederen van Cara C'air zijn tot nu toe goed bevallen maar bij de laatste bestelling zijn we toch niet tevreden.

Goede kwaliteit

Verbeterpunten

De levertijd die op de site staat klopt niet, duurt veel langer en zou dus aangepast moeten worden. Juist voor Cara patiënten zou de levering snel moeten zijn, het is niet goed om ineens een week... De levertijd die op de site staat klopt niet, duurt veel langer en zou dus aangepast moeten worden. Juist voor Cara patiënten zou de levering snel moeten zijn, het is niet goed om ineens een week zonder beschermende hoes te slapen.

Positief

Materialen bevallen goed. Een keer was een rits stuk gegaan. Dit werd vergoed

Verbeterpunten

Laatste bestelling was alleen een kussenhoes. Pakketje dat door de brievenbus kan. Hier zou €8,75 voor betaald moeten worden. Was bijna de helft van de prijs van het product! Na mailwisseling... Laatste bestelling was alleen een kussenhoes. Pakketje dat door de brievenbus kan. Hier zou €8,75 voor betaald moeten worden. Was bijna de helft van de prijs van het product! Na mailwisseling hierover heb ik aangegeven het risico zelf te dragen (aflevering zonder handtekening) en hoefde dit extra bedrag niet te betalen. Dit zou wellicht vermeld kunnen worden op de website dat dit kan als mensen hiervoor eerst schriftelijk toestemming geven en het geld hebben overgemaakt. Ik vond aanvankelijk dat hier niet zo alert op werd gereageerd maar uiteindelijk is het naar volle tevredenheid opgelost.

Alles prima in orde

Snelle en correcte afhandeling