Bezorging & Levertijd
Product
Website

MH Kadirbaks

Ik slaap nu door en rustiger ook geen last van neus kriebels zoals altijd in hotel kamers.

het stof is heel goed, makkelijk wasbaar hoop heelveel plezier aan te beleven

Verbeterpunten

ik zou graag zien dat de maten ook voor een grotere 2 persoon bed leverbaar zijn.in het buitenland zijn de bedden veelal groter ( zou best wel een grotere maat willen bestellen)

We hebben, op doktersadvies, bedovertrekken gekocht voor mijn zoontje

heel snelle levering
de dokter heeft jullie geadviseerd dus ik veronderstel dat het goede kwaliteit is :)

C.Raalte

Mijn ervaring is zeer prettig.
De medewerkers zijn vriendelijk

Kordaat handelen.
Vlotte service.
Goed materiaal.

Ik ben zeer tevreden.
Ga zo door. Mijn complimenten.

Telefonisch goed en snel beantwoord na mailtje!

Product bevalt nu na 2weken goed.
Leuk dat er nog folders mee kwamen
snelle levering

Verbeterpunten

? kan nu niet verzinnen.

Top! Snelle levering.

Voorafgaand aan de aankoop goede uitleg door de klantenservice

Prima, alles snel ontvangen alleen had ik een vraag gestuurd of het de matrashoes mag ruilen of retour zenden want deze past namelijk niet, maar daar heb ik nog geen antwoord op gekregen.

Snelheid, prima producten

Verbeterpunten

Had een vraag gesteld of ik de matrashoes retour mag zenden. Deze krijgen wij er met geen mogelijkheid omheen terwijl de maten wel kloppen. Is er ook een hoes die iets langer is? Of mag ik hem... Had een vraag gesteld of ik de matrashoes retour mag zenden. Deze krijgen wij er met geen mogelijkheid omheen terwijl de maten wel kloppen. Is er ook een hoes die iets langer is? Of mag ik hem anders retourneren? Op deze vragen heb ik nog geen antwoord gekregen.

Reactie Cara C'air:

Beste meneer/mevrouw,
Beste meneer/mevrouw,
Dank voor je feedback en interesse in Cara C'air. Ik heb het nagekeken, maandag 14 augustus en dinsdag 15 augustus hebben wij beide een reactie gestuurd. Het kan zijn dat deze in je SPAM terecht is gekomen.
Als je nog vragen hebt hoor ik graag van je.
Team Cara C'air

Reeds tweemaal een anti-allergiehoes gekocht. Eerst een matrashoes nu en reispakket

Vlotte afhandeling va de bestelling. Producten die echt helpen tegen allergie-symptomen

Geen.