Begin januari de stebo Elegance gekocht bij Stekelbos en zijn van aankoop tot plaatsen en aansluiten
Super teverden .
Aankoop bij Jan geregeld en vakkundig geplaats / begleidt door...
Zeer snelle reactie op vele vragen tijdens en na aankoop.
vriendelijk en duidelijk.
Vooral zo doorblijven gaan!
Zeer vriendelijk en snelle reactie op vragen.Weten waar ze het over hebben.
Plaatsen,regelen ,reageren,vriendelijk,ongedwongen.
Bij de aankoop zeer goed behandeld en juist geinformeerd
Doen precies wat ze toezeggen en de afhandeling na de plaatsing is helemaal top ! ook de kleine problemen erna worden op een zeer juiste manier afgehandeld !
Nee , wij hebben geen verbeterpunten , de behandeling kan niet beter !
zeer klantvriendelijk
ze luisteren naar de wens v d klant , echt top
kom is langs
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van ons chalet, alles werd keurig gedaan volgens afspraak en de kleine probleempjes die er waren werden meteen opgelost na 1 telefoontje. Perfecte service, en...
ja . een telefoontje is genoeg om het probleem op te lossen.
nee
We zijn zeer tevreden ! Dit is een bedrijf waar men de relatie met de klant nog hoog in het vaandel heeft staan .
Je voelt ook dat men gaat voor kwaliteit en dat schept direct vertrouwen .
De verkoop afdeling is uitstekend in mee denken en inschatten wat je nu precies zoekt als klant.
De plaatsing van de caravan gebeurt door goede experts met uitstekend materiaal.
Het...
Vriendelijk en behulpzaam bij de aankoop , en bij de plaatsing medewerkers die weten waar ze mee bezig zijn en dit ook goed uitvoeren ! en gelukkig ook van een grapje houden , haha
Bij vragen over de telefoon of via de mail altijd een terug melding gehad , dit ervaar ik als zeer prettig !
Nee hoor , dit is m.i. niet nodig , zo doorgaan !
We hadden onze caravan te koop aangeboden en nog dezelfde dag reageerde dit bedrijf en wilde direct onze vraagprijs betalen.
snelle reactie en betaling en vriendelijke en behulpzame mensen bij het ophalen van de caravan.
zeer tevreden.