Carglass

Keurig en snel geholpen

O.J. Reuter beheer bv

Vervangen voorruit Audi A5

Uw ervaring

Perfecte service en aardige mensen !

Wijsman

Prima service

Uw ervaring

Tijdens ruitreparatie steenslag werd de auto gestofzuigd....heel fijn!

A. Van W.

Goed snel en vriendelijk

Uw ervaring

Door het idiote weggedrag van een mongool uit Helvoirt, had ik een sterretje in m'n vooruit. (Da's beter dan andersom) Bij carglas laten checken, was veel te groot om te vullen (zei ze) dus moest... Door het idiote weggedrag van een mongool uit Helvoirt, had ik een sterretje in m'n vooruit. (Da's beter dan andersom) Bij carglas laten checken, was veel te groot om te vullen (zei ze) dus moest vervangen worden. Was met een uurtje gepiept, inclusief m'n auto stofzuigen. Alleen gebak, champagne en een massage had het nog beter kunnen maken.

Rosita Timal

Supergoed geholpen

Uw ervaring

Hele goede service gehad van Annen. Ik kwam zelfs te laat, maar heeft mij toch geholpen. Voordat hij startte heeft hij haarfijn uitgelegd wat er stond te gebeuren.

Ik ken Carglass van de...

Ik ken Carglass van de reclame en heb nu echt een super ervaring gehad met Carglass. Een aanrader!

Ingrid

Prima!

Vriendelijk en goede service

Lennart Veer

Prima service

Uw ervaring

Carglass levert een zeer goede service en is zeer duidelijk in haar communicatie. Prima informatie via o.a. mijncarglass. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Maakt haar beloftes meer dan waar... Carglass levert een zeer goede service en is zeer duidelijk in haar communicatie. Prima informatie via o.a. mijncarglass. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Maakt haar beloftes meer dan waar en belt in ieder geval terug. Niets dan lof.

Johan

Goed geholpen fijne mensen

Uw ervaring

Ik zal het iedereen aanraden om naar Carglass te gaan

T Goudzwaard

Supervriendelijk geholpen