Carglass

J. Heeringa

A. Dootjes

Goede Service

Uw ervaring

Vriendelijke service, tijdens wachten lekkere koffie. En alles wordt door hun geregeld met de verzekering!!! Top!!!

molenaar

Perfect

Uw ervaring

Kwam aan, te vroeg omdat ik redelijk vroeg van het werk kwam. Meteen geholpen, waren echt vriendelijk. Koffie erbij en binnen no time klaar

René

Zeer tevreden

Uw ervaring

Vriendelijke personeel, gelukkig snel geholpen !

Marian

100% tevreden

Uw ervaring

Vriendelijk personeel en vlotte bediening

Ab

Goede service

Uw ervaring

Hele vriendelijke medewerkers die een goede service verlenen

Martins

Tevreden

Uw ervaring

Ik had steenslaag erg dichtbij rand 3.5 cm. Medewerker uitgelegd dat het kan tijdens reparatie misgaan, maar gelukkig alles ging prima. Was er een andere vervelend klant die de medewerker bezig... Ik had steenslaag erg dichtbij rand 3.5 cm. Medewerker uitgelegd dat het kan tijdens reparatie misgaan, maar gelukkig alles ging prima. Was er een andere vervelend klant die de medewerker bezig gehouden, komt hij klagen met hun Tesla dat hij moet naar Eindhoven gaan omdat de ruit moet met 4 mensen inleggen. Maar ja op het einde ruit gerepareerd alleen maar niet goed gepoetst veel streaken achter gelaten. Ik heb complimenten over nano glas die werkt nog na 1 jaar en 3 manden.

Ben

Vakkundigheid

Ging allemaal soepel

fc

Goed geregeld!

Uw ervaring

prima, fijne service zowel in het maken van de afspraak online, als de daadwerkelijke uitvoering.