Carglass

Mark

Perfecte service.

Uw ervaring

Zeer vriendelijk personeel en service is echt goed!!

te Beek

Grote teleurstelling

Uw ervaring

Ik had een ster in mijn voorruit. Bij binnenkomst sprak een slecht hollands sprekend persoon mij dat hij het ging maken. Er bestaat een kans dat hij tijdens het proces verder kon uitscheuren maar... Ik had een ster in mijn voorruit. Bij binnenkomst sprak een slecht hollands sprekend persoon mij dat hij het ging maken. Er bestaat een kans dat hij tijdens het proces verder kon uitscheuren maar dat geeft niet. Hij zou dat maken. Dat heb ik hem duidelijk gevraagd. Als ik er straks maar niets meer van zou zien.
Nadat hij klaar was en de auto klaar had gezet buiten, heeft hij het mij laten zien. E met de boodschap dat hij de rest van de ramen ook had schoongemaakt. Aan de buitenkant zie je haast niets meer van de ster. Maar aan de binnenkant zie je hem duidelijk nog zitten. Dus eigenlijk vanuit de kant waardoor jij veilig kan rijden. Dit meteen aangegeven dat ik hiermee niet blij ben. En dit meteen ga melden bij de verzekering.

Eyelove den Bosch

Topzaak!

Uw ervaring

Snelle afspraak, keurige bevestiging de dag van tevoren , ervaren personeel!!!! , een goede leenfiets meegekregen en de ruit er prachtig in gemonteerd, en dat is bij een audi a4 cabrio nog wel een... Snelle afspraak, keurige bevestiging de dag van tevoren , ervaren personeel!!!! , een goede leenfiets meegekregen en de ruit er prachtig in gemonteerd, en dat is bij een audi a4 cabrio nog wel een ding met dé en montage van de aluminium raamlijst. Kortom ; een echte aanrader

Wouter Kroon

Wow!

Uw ervaring

Geweldig, afspraak was al op korte termijn mogelijk en autoruit was snel gemaakt, auto met schone ramen en gezogen weer terug gekregen.

Pio Linkels

Glasharde service.

Uw ervaring

Prima personeel, uitstekend vakwerk.

Theo

Goede service

Carglass Beugen

Prima service

Uw ervaring

Keurige ontvangst, zeer vriendelijke en behulpzame medewerker, dit kunnen we zeker aanbevelen bij anderen.

Rick

Ster in vooruit

Top

Mvr. van Kuijk

Vakkundig en snel

Uw ervaring

Top service! Vriendelijk personeel, heldere uitleg van werkzaamheden. Afhandeling doen zij direct met je verzekering. Auto wordt heel netjes opgeleverd, inclusief nieuwe ruitenwissers en schoonmaak... Top service! Vriendelijk personeel, heldere uitleg van werkzaamheden. Afhandeling doen zij direct met je verzekering. Auto wordt heel netjes opgeleverd, inclusief nieuwe ruitenwissers en schoonmaak van interieur.

Willy

Willy G.

Uw ervaring

Mijn voorruit moest worden vervangen en wat ik niet wist hebben ze ook nog mijn ruitenwissers vervangen, de binnenkant van de auto gestofzuigd en alle ruiten schoongemaakt. Super bedankt voor deze... Mijn voorruit moest worden vervangen en wat ik niet wist hebben ze ook nog mijn ruitenwissers vervangen, de binnenkant van de auto gestofzuigd en alle ruiten schoongemaakt. Super bedankt voor deze extra service Lennart.