Carglass

Caroline

Carglass nooit meer

Uw ervaring

Ga met klein sterretje aan bijrijderskant voor 1e X naar Carglass in Roermond. Men zei dat deze ster zich kort a/d kant bevond en dat reparatie misschien niet zou kunnen lukken maar men ging het... Ga met klein sterretje aan bijrijderskant voor 1e X naar Carglass in Roermond. Men zei dat deze ster zich kort a/d kant bevond en dat reparatie misschien niet zou kunnen lukken maar men ging het proberen. Er werd vooraf niet gezegd dat het dan een grote scheur zou kunnen worden, want dan had ik het niet laten doen. En ... je raadt het al heb nu dus een grote scheur van 15 cm., dus het lukte niet. Dan moest er maar een nieuwe ruit in, nou bedankt Carglass maar niet door jullie.

Graafland

Professioneel en snel geholpen

Uw ervaring

Door een gesprongen zijruit kwam ik bij Carglass in Almere terecht. Hoewel ik meer dan een week moest wachten voordat ik een afspraak kon krijgen, was de ruit binnen een uur vervangen. Al mijn ramen... Door een gesprongen zijruit kwam ik bij Carglass in Almere terecht. Hoewel ik meer dan een week moest wachten voordat ik een afspraak kon krijgen, was de ruit binnen een uur vervangen. Al mijn ramen zijn schoongemaakt en mn auto was zelfs gezogen! De locatie in Almere is netjes en goed georganiseerd. Vriendelijk personeel. Een blije klant!

Alexander

Negatieve ervaring met afspraak maken

Uw ervaring

Helaas afgescheept door calcenter tot twee maal toe. op zondagen is het niet mogelijk om afspraak al in te plannen, bellen heeft dus geen meerwaarde. Zelf maandag opnieuw zelf gebeld, omdat er niet... Helaas afgescheept door calcenter tot twee maal toe. op zondagen is het niet mogelijk om afspraak al in te plannen, bellen heeft dus geen meerwaarde. Zelf maandag opnieuw zelf gebeld, omdat er niet teruggebeld werd. Een voorstel voor 4 dagen later, wat voor mij niet mogelijk was. Op de vraag of er andere mogelijkheden zijn, liet de medewerker weten dat dit niet mogelijk was. Dit of niets. Gelukkig bij autotaalglas wel goed geholpen. Nooit meer Carglass.

D vd Goot

Carglass Ede

Uw ervaring

Zeer positief! Zeer vriendelijke medewerkers in Ede. Er wordt goed meegedacht en ik ben naar wens geholpen.

Carglass Frankfurt order duitsland

Carglass duitsland Frankfurt oder

Uw ervaring

Heb 2 weken terug een steen tegen voorruit gehad en glas zit ster in en gescheurd de ruit. Afgelopen week afspraak gemaakt voor nieuwe ruit en vandaag om 8.00 uur gebracht en hebben gebeld om 16.00... Heb 2 weken terug een steen tegen voorruit gehad en glas zit ster in en gescheurd de ruit. Afgelopen week afspraak gemaakt voor nieuwe ruit en vandaag om 8.00 uur gebracht en hebben gebeld om 16.00 dat ze geen nieuwe ruit hebben .men zei moet maar met ster en scheur in voorruit maar terug rijden naar Nederland 750 km . Bedankt voor de service carglass

Mirella

Carglas westpoort

Nieuw achterraam gekregen
Super vriendelijke monteurs
Zelfs de auto gestofzuigd
Meteen een tip voor nieuwe wissers ook maar gedaan

Carglass Veendam

De baas van de locatie Veendam,niet klantvriendelijk onbeschoft

Uw ervaring

Vandaag is mijn voorraam vervangen bij jullie locatie in Veendam, dat ging tot zo ver goed tot dat ik thuis kwam in naar me auto keek hoe het gaan was kwam ik er achter dat mijn rechter zij lijst te... Vandaag is mijn voorraam vervangen bij jullie locatie in Veendam, dat ging tot zo ver goed tot dat ik thuis kwam in naar me auto keek hoe het gaan was kwam ik er achter dat mijn rechter zij lijst te laag zat in aan de onderkant niet vast zat en bij de linkerkant het zelfde probleem onderkant lijst ook niet vast lijkt wel dat er een klem is afgebroken door hun schuld, en de slang van de ruitenwissers vloeistof was niet aangesloten, de paravan zit nog ruimte onder rechterkant , toen ben ik dus terug gaan vanmiddag nog naar veendam om dit te melden , ik zij over die paravan dat die niet goed zat toen zij de baas die daar rond loopt,dat zo iets vanzelf weer goed zou komen door de zon , ik zij dat hebben ze me wel eens vaker gezegd dat komt niet door de zon goed ,toen werd de baas niet meer vriendelijk werd boos ,hij wou niet in discussie zij hij op een boze toon ik zij dat mag ook wel iets vriendelijker tegen een klant hij vond maar dat die zo mog reageren tegen klanten ik zij ik ga dat melden bij de hoofdkantoor van jullie hij zij je doet maar, graag zou ik dat er hier iets mee gedaan word door jullie, mijn probleem met de afwerking van mijn voorruit is nog niet oplost.

Carglass Veendam

Baas locatie Veendam zeer onvriendelijk onbeschoft zelfs

Willem Bos

Uiterst correct en snel

Uw ervaring

Carglass Helmond heeft op een zeer correcte en snelle wijze de schade aan mijn voorruit gerepareerd! Hoewel er sprake van was dat de gehele voorruit vervangen zou moeten worden bleek bij nader... Carglass Helmond heeft op een zeer correcte en snelle wijze de schade aan mijn voorruit gerepareerd! Hoewel er sprake van was dat de gehele voorruit vervangen zou moeten worden bleek bij nader inzien dat “harsen” ook voldoende was. Ipv 2,5 uur wachten nu dus 3 kwartier! Geweldig! Heren nogmaals dank voor jullie zeer correcte werkwijze!

Cuppé beheer bv

Wat een stug ontvangst

Uw ervaring

Jeetje wat een stug ontvangst bij jullie vestiging in Den Bosch. Al heel wat schades laten herstellen maar nog niet eerder zo streng toegesproken dat de ruit vervangen "moet" worden. Maar Jeffrey... Jeetje wat een stug ontvangst bij jullie vestiging in Den Bosch. Al heel wat schades laten herstellen maar nog niet eerder zo streng toegesproken dat de ruit vervangen "moet" worden. Maar Jeffrey heeft de dag gemaakt en het sterretje. Ramen schoon en gestofzuigd. Daarnaast wenst hij mij nog een fijne dag! Jeffrey bedankt de volgende keer kom ik weer bij jou.