Carglass

Evenaar Groothandel BV

Snel en vriendelijk geholpen

Uw ervaring

Snel en vriendelijk geholpen sterretje is vakkundig gerepareerd.

Muhammet

Zeer tevreden

Uw ervaring

Alles was proffesioneel! Ook een gezellige team.

Waldo

Had geen andere keus, vd verzekeraar!

Uw ervaring

Niet top! 1e afspraak was de nieuwe voorruit beschadigd binnengekomen, de nieuwe die met spoed besteld was ook beschadigd.Nieuwe afspraak moeten maken die nog eens 2 weken later was, dus voor de 2e... Niet top! 1e afspraak was de nieuwe voorruit beschadigd binnengekomen, de nieuwe die met spoed besteld was ook beschadigd.Nieuwe afspraak moeten maken die nog eens 2 weken later was, dus voor de 2e keer na de locatie, deze voorruit is er netjes ingezet bakkie koffie gekregen, ramen schoongemaakt, stofzuigen allemaal goed. Kom ik 2 dagen later erachter dat de ruitersproeier niet meer werkt, ik naar de profile in de buurt, zijn de leidingen niet bevestigd en gekoppeld. En bij de afspraak had ik om een nanobehandeling gevraagd, is ook niet gebeurt, al met al net niet!

Peter

Slechte planning.

Uw ervaring

Afspraken online kloppen niet, eerst online thuis aangemeld en toen bellen ze dat het niet kan (had wel een afspraak).
Na verschillende telefoontjes die ik niet terug kan bellen, verzetten ze...
Na verschillende telefoontjes die ik niet terug kan bellen, verzetten ze zonder overleg de afspraken.
Ik moet maar dagen vrij nemen om de afspraken te volgen.
Verkeerde ruit klaar liggen (moest maar een nieuwe afspraak maken) heb maar akkoord gegeven voor deze ruit( steun spiegel op andere plaats), toen stond er op formulier dat ik een sterretje had maar heb een barst aangegeven en zeggen ze dat verzekering nu misschien niks vergoed.
Bij reparatie center hebben ze wel hun best gedaan.

A.A. de Blieck

Goed werk

Netjes en snel geholpen

Particulier

Super Service met hoofdletter 'S'

Uw ervaring

Ik was hier al eerder geweest (vestiging Breda). En ik ben iedere keer onder de indruk van de vriendelijkheid, service gerichtheid en klantvriendelijkheid omdat:
* Geen wachttijd
* Dossier...
* Geen wachttijd
* Dossier is al helemaal up to date, ze hebben zelf al contact met de verzekeraar gehad en goedkeuring gevraagd voor een evt. ruit (als het sterretje niet gerepareerd kan worden)
* Schone ruimte
* Vriendelijk personeel (en ook eens vrouw-vriendelijk....want vaak voel je je als vrouw bij een garagebedrijf begluurd...mag ook wel eens gezegd worden)
* Koffie staat klaar
* Goede heldere communicatie
* Heel snel klaar
* Auto was netjes gestofzuigd

Gideon Oberholzer

Fantastic service

Uw ervaring

Fantastic service, professional staff. Highly recommended

Peter Haddeman

Vakmanschap

Uw ervaring

Met een paar telefoontjes was alles geregeld. Afspraak was exact op tijd. Duidelijke uitleg. Vriendelijk personeel. Top.

Aircoplanet

Fantastisch geholpen