Carglass

Egbert

Lekkage

super

modderman jw

Nieuwe ruit gekregen zeer goed prima geholpen aardige mensen

Uw ervaring

ze hebben prima werk gelefert auto uitgezogen ramen gepoetst nrtjes en schone zaak

michel

Professioneel

Uw ervaring

sterretje in mijn voorruit snel en vakkundig gerepareerd

Prv

Waarren klant vriendelijk

Mike

Prima geholpen wel beetje slordig

Uw ervaring

Duurde 3 weken voordat ik terecht kon voor een ruit reparatie / vervanging. Na terugkrijgen auto zat de tape er nog op aan beide bovenkanten om de ruit op zijn plaats te houden, dit zorgt voor... Duurde 3 weken voordat ik terecht kon voor een ruit reparatie / vervanging. Na terugkrijgen auto zat de tape er nog op aan beide bovenkanten om de ruit op zijn plaats te houden, dit zorgt voor strepen op mijn lak, kleine moeite dit eraf te halen en even schoon te maken. Verder prima.

Jonathan

Noodherstelling na inbraak

Uw ervaring

De dame aan de telefoon heeft haar uiterste best gedaan om een oplossing te zoeken, dit na 21u. Na een oplossing gevonden te snel geholpen. Wel een dure zaak door het avond tarief, maar dat was... De dame aan de telefoon heeft haar uiterste best gedaan om een oplossing te zoeken, dit na 21u. Na een oplossing gevonden te snel geholpen. Wel een dure zaak door het avond tarief, maar dat was vooraf gemeld aan de telefoon, klasse !

AMG

Uitstekend

Uw ervaring

Uitstekend, opeens een steen op mijn ruit met ster en gelukkig vlak bij Carglass Barendrecht. Ter plaatse afspraak gemaakt en volgende dag precies op tijd geholpen, aardige monteur en na 20 min klaar.

Jan

Snelle oplossing voor vervanging voorruit

Uw ervaring

Voor onze Kia Niro een nieuwe voorruit geplaatst door Carglas. Duidelijke informatie over aanpak en werkwijze en nog belangrijker precies de juiste voorruit met zonneband, sensoren etc.

A. Wassenaar

Ster reparatie

Uw ervaring

Zeer vakkundig en vriendelijk personeel

JohnBoutkam

Keurig geholpen

Netjes en vriendelijk ontvangen en keurig op tijd mijn ruit gemaakt
Als service hele ruit en dashboard schoongemaakt en de stofzuiger gebruikt voor de matten
Bijzondere service en lekkere...
Netjes en vriendelijk ontvangen en keurig op tijd mijn ruit gemaakt
Bijzondere service en lekkere koffie
Op en top tevreden met de afhandeling met de verzekering.