Carglass top
Uw ervaring
Een zeer goede service en heel goed geholpen met de afspraak maken en bij de montageđź‘Ťđź‘Ť
Snel en vakkundig geholpen,dik tevreden
Goede uitleg, op m’n gemak gesteld, netjes behandeld, zowel ik als m’n Waggie
Zeer goed
Ik had een steentje op mijn vooruit gehad, en wilde deze laten fiksen voordat het erger werd. Afspraak gemaakt, ging makkelijk online. Op de dag zelf kon ik wachten met koffie tot de auto klaar...
Zeer vriendelijk en professioneel. Buitengewoon goed en snel geholpen met een nieuwe voorruit.
Perfect weer geholpen. Noodruit geplaatst en daarna de nieuwe ruit. Keurig uitgezogen en verder schoongemaakt. Rustige omgeving en super personeel.
In eerste instantie tot 2x keer toe edn verkeerde ruit besteld, zij hebben de 3e ruit met spoed laten komen en uiteindelijk de volgende dag klaar, door inzet van deze vakmensen. Top service.
Klantvriendelijk en een goede service
Afspraak maken was online zo gemaakt. Nog voor de afgesproken tijd werd de ruit al gemaakt waardoor we ruim op tijd weer weg konden met een gerepareerde ruit. En de auto werd voorin ook nog helemaal...