Carglass

Goed geholpen

Sander

Heerlijke service

Uw ervaring

Klassieke situatie, 4 september steentje op de voorruit tijdens het rijden. Twijfel of het nog gerepareerd kon worden en ik was 5 min. verwijderd van Carglass Nieuwegein. Direct daarheen gereden,... Klassieke situatie, 4 september steentje op de voorruit tijdens het rijden. Twijfel of het nog gerepareerd kon worden en ik was 5 min. verwijderd van Carglass Nieuwegein. Direct daarheen gereden, snelle check van de monteur of reparatie mogelijk was en 25 minuten later was ik alweer onderweg met een herstelde voorruit. Direct geholpen, heerlijke 'ouderwetse' service, nogmaals bedank!

Lokhorst

Top

Uw ervaring

Super goed en komt afspraak na. Vriendelijk en heerlijke koffie tijden het wachten,

Hans van der Heiden

Carglass Doetinchem

Uw ervaring

Na melding nog dezelfde dag geholpen, vriendelijk, accuraat v.w.b. de afwikkeling met de verzekering, prima resultaat. Wat ook opviel was de brandschone werkplaats.

Esther

Goede service

Goed geholpen,duidelijke uitleg.

Haverkamp

Vooruit vervangen

Prima, snel en netjes

Seleantsje

Super geholpen in Bolsward!

Uw ervaring

Ja hier kun je gerust naar toe gaan, perfect en snel klaar!

Margriet

Zeer vriendelijk

Uw ervaring

Zeer vriendelijk. Snel geholpen. Flexibel.

dullaart

Konden niet leveren

Uw ervaring

Eerst gevraagd of ze de achterruit van mijn wat oudere auto konden vervangen. De dame aan de telefoon zei dat dit geen enkel probleem was. Maar daarna staat de ruit in back-order en uiteindelijk een... Eerst gevraagd of ze de achterruit van mijn wat oudere auto konden vervangen. De dame aan de telefoon zei dat dit geen enkel probleem was. Maar daarna staat de ruit in back-order en uiteindelijk een telefoontje dat ze helemaal niet kunnen leveren. Zeg dat dan gelijk!
Nood-ruit werd wel goed geplaatst.

Noback

Weinig service

Uw ervaring

Bij aankomst onvriendelijk te woord gestaan, discussie over of wel of niet te repareren was. Coating niet aangebracht ruit niet schoongemaak.
Was in verleden beter