Carglass

Prims

Uw ervaring

Vandaag bij carglass naaldwijk/wateringen langs geweest omdat ik een sterretje in mijn ruit had. Helaas werkte de app niet goed, de bevestigingsknop voor de afspraak zit helemaal rechtsonder en als... Vandaag bij carglass naaldwijk/wateringen langs geweest omdat ik een sterretje in mijn ruit had. Helaas werkte de app niet goed, de bevestigingsknop voor de afspraak zit helemaal rechtsonder en als de afspraak met je mobiel maakt heb je dus géén afspraak. Gelukkig was dit geen enkel probleem, ik werd vriendelijk te woord gestaan, uitgelegd wat ze gingen doen en in no-time gaf de kundige monteur mijn auto sleutel terug. Bedankt voor jullie inzet!

M Endlich

Wow! Geweldige service Alphen a/d Rijn

Uw ervaring

Door autoinbraak ruitje kapot. Team in Alphen a/d Rijn geweldige service voor plaatsen noodruitje en een week later nieuwe. Hartelijk dank!!

TF Tilburg

Rampzalig service en kwaliteit

Uw ervaring

Te extra verdienen hebben ze in mijn auto onbekende merk voorruit geplaatst. Als gevolg - regen sensor werk niet. Tweede bezoek - sensor kalibratie - zonder effect. Daarna paar afspraken welke zijn... Te extra verdienen hebben ze in mijn auto onbekende merk voorruit geplaatst. Als gevolg - regen sensor werk niet. Tweede bezoek - sensor kalibratie - zonder effect. Daarna paar afspraken welke zijn verzet omdat originele glas is niet ter plaatse. Eindelijk na twee manden juiste glas geplaatst. Ongelofelijk - kijk maar altijd en controleer of ze originele onderdelen monteren.

Bejaarde75 BV

Waardeloos contact

Uw ervaring

Ik probeer contact te krijgen over vervangen van het rubber van mijn vooruit om E. E. A te vragen. Ho maar. Alleen maar Lisa aan de lijn zonder ook maar enige ARTIFICIAL INTELLIGENTIE.... Ik probeer contact te krijgen over vervangen van het rubber van mijn vooruit om E. E. A te vragen. Ho maar. Alleen maar Lisa aan de lijn zonder ook maar enige ARTIFICIAL INTELLIGENTIE. Waardeloos!!
06-24760693. Mvg Jan (MET AI)

Laura

Super service

Uw ervaring

Bij carglass terneuzen geweest. Monteur heeft aandacht voor het voertuig maar ook voor de klant. Super goed ontvangst, goed advies en goede uitleg. Top ervaring gehad, als ik meer dan 5 sterren zou... Bij carglass terneuzen geweest. Monteur heeft aandacht voor het voertuig maar ook voor de klant. Super goed ontvangst, goed advies en goede uitleg. Top ervaring gehad, als ik meer dan 5 sterren zou kunnen geven had ik dit gedaan.

Carglass Almere buiten

Super slecht

Uw ervaring

Ze hebben onze voorruit vervangen en sindsdien staat onze bodem van de auto vol water na iedere regen bui. Denk dat ze de ruit niet goed hebben gekit.
Ga hier nooit weer heen.

Iris

Hier kom ik nooit meer

Uw ervaring

Ik ben bij de vestiging zwolle geweest voor een sterretje en nieuwe ruitenwissers. Het sterretje hebben ze netjes gevuld, de ruitenwissers piepten als een gek en liet precies in mijn zichtveld... Ik ben bij de vestiging zwolle geweest voor een sterretje en nieuwe ruitenwissers. Het sterretje hebben ze netjes gevuld, de ruitenwissers piepten als een gek en liet precies in mijn zichtveld steeds water achter.

Toen ik hiervoor terug ging kreeg ik te horen dat het aan mezelf lag. Ik zou de ruitenwissers te snel aandoen waardoor de ruit nog te droog was. Ik heb nog proberen uit te leggen dat ik in zulk slecht weer gereden had dat het probleem echt niet een te droge ruit kon zijn. Ik werd niet serieus genomen en werd gewoon weer weg gestuurd zonder enige aanpassing.

Inmiddels heeft iemand anders nieuwe ruitenwissers op mijn auto gezet en heb ik dit probleem NIET!

J Schoots Beheer,bv

Garantie

Uw ervaring

helaas slechte ervaring in juni j.l voorruit vernieuwd na 6 maanden bij het stellen van de binnen spiegel brak deze van de voorruit af,er werd geen garantie gegeven omdat naar hun zeggen er tegen... helaas slechte ervaring in juni j.l voorruit vernieuwd na 6 maanden bij het stellen van de binnen spiegel brak deze van de voorruit af,er werd geen garantie gegeven omdat naar hun zeggen er tegen aan gestoten was na second opinie werd er geconstateerd dat het een foute constructie was
slordig om niet voor een gepaste oplossing te zorgen

Piet

Nooit weer, afzetters

Uw ervaring

van een sterretje maken ze een scheur.
BEIDEN LEKKER DECLAREREN BIJ DE VERZEKERAAR!!

Jeroen

Waardeloze service en pruters eerste klas

zeer negatief