Carglass

Piet Gelissen

Vervangen reeds geplaatste ruit

Uw ervaring

Nadat de voorruit vervangen was bleek er een haarfijne barst van boven naar beneden en gedeeltelijk horizontaal aan de binnenkant van de nieuwe ruit te zitten.
Na reclameren op de vestiging in...
Na reclameren op de vestiging in Sittard werd dit meteen erkend en werd er een nieuwe ruit besteld en deze is inmiddels ook weer gemonteerd geheel conform afspraak en zonder problemen.
Super top 10+.

Paul de Rond

Camperruit vervangen 24 aug 2023

Uw ervaring

Ik had de camper van binnen en buiten superschoon ingeleverd. Na afloop zag ik bij thuiskomst overal zwarte kruimels van rubber op dashboard, raamstijlen, motorkap en bumper. Evenals vieze vegen aan... Ik had de camper van binnen en buiten superschoon ingeleverd. Na afloop zag ik bij thuiskomst overal zwarte kruimels van rubber op dashboard, raamstijlen, motorkap en bumper. Evenals vieze vegen aan de raamstijlen binnen en buiten. Zelfs aan de koof aan de buitenkant. De nieuwe ruit is helaas ook niet in het midden geplaatst. En na afloop werd ik maar aan m'n lot overgelaten met het uitrijden van het pand. Na het lezen van de ervaringen van andere klanten kan ik mijn ervaringen daar niet in terug vinden.

Bedankt voor uw review.
Wij leren graag van de ervaringen die onze klanten hebben na een bezoek aan Carglass.
Bedankt voor uw review.
Mocht u naar aanleiding van uw review een terugkoppeling willen, dan verzoeken wij u een mail te sturen naar onze Customer Service afdeling, customerservice@carglass.nl

Volvo rijder

Helaas minder enthousiast

Uw ervaring

Ik heb op 18 augustus mijn voorruit laten vervangen> Daar was door steenslag een stevige Barst in gekomen Bij aankomst werd er snel, maar ook een beetje gejaagd gewerkt door de twee... Ik heb op 18 augustus mijn voorruit laten vervangen> Daar was door steenslag een stevige Barst in gekomen Bij aankomst werd er snel, maar ook een beetje gejaagd gewerkt door de twee monteurs(vrijdagmiddag later in de middag dus bijna einde werktijd)
Na vervanging ingestapt en onderweg viel op dat de voorruit niet schoon was (erg vettig aan de binnenkant) en een afdekdopje van de pavane liet los en vloog weg:( kosten bij Volvo € 10
De dag daarna hing de bekleding van de dak hemel los. Contact opgenomen en naar de service locatie terug geweest. Maar geen erkenning dat door de Primer vloeistof mijn verouderde bekleding/lijm heeft losgelaten. Dus ik kan niet geheel enthousiast zoals misschien begrijpelijk

Kees Jongeling

Is de Mazda 3-voorruit een probleem, of goedkoop willen inkopen

Uw ervaring

Carglass heeft een vreemd/eigen merk voorruit besteld ipv een originele. De medewerkster van Carglass kreeg hem niet gekalibreerd, wat ze ook probeerde. Resultaat: 3,5 uur moeten wachten,... Carglass heeft een vreemd/eigen merk voorruit besteld ipv een originele. De medewerkster van Carglass kreeg hem niet gekalibreerd, wat ze ook probeerde. Resultaat: 3,5 uur moeten wachten, weggestuurd met niet werkende systemen, en moet nog een keer terug om weer een nieuwe ruit te plaatsen van Mazda zelf. In het kader van TCO geen goede keuze, deze ruit.

van der Meulen

Slecht, wel opgelost

Uw ervaring

Dat de ruit kan barsten bij het repareren van een sterretje wordt voor gewaarschuwd. Dat dat dan idd gebeurt is dikke pech maar niks aan de hand. Nieuwe afspraak gemaakt voor vervanging voorruit. Na... Dat de ruit kan barsten bij het repareren van een sterretje wordt voor gewaarschuwd. Dat dat dan idd gebeurt is dikke pech maar niks aan de hand. Nieuwe afspraak gemaakt voor vervanging voorruit. Na vervanging van de voorruit bleek een groot deel van de auto om de vervangen voorruit heen onder de kit te zitten. Ook was een flapje niet goed weggestopt/gemonteerd. Gebeld met centraal nummer (wat een nummer van de betreffende vestiging is er natuurlijk niet). Dag later gebeld door de vestiging. Erheen en uiteindelijk tot tevredenheid opgelost. Het heeft wel veel ergernis en extra tijd gekost. Wat me vooral stoort is dat dit zo niet nodig is; controleer gewoon je werk na afloop en lever je werk netjes op. Ik kreeg bij weggaan een “dank voor je geduld”, geen excuses helemaal niks. Erg jammer.

Meijer

Helaas zeer ontevreden

Uw ervaring

Had een klein sterretje in mijn voorruit. Na behandeling geen enkel verschil te zien of te voelen maar wel ineens het begin van een barst. Na twee dagen lijkt de barst steeds groter te worden.... Had een klein sterretje in mijn voorruit. Na behandeling geen enkel verschil te zien of te voelen maar wel ineens het begin van een barst. Na twee dagen lijkt de barst steeds groter te worden. Helaas een verslechtering i.p.v. een verbetering. Teleurstellend.

Rien xhofleer

Slechte service

Uw ervaring

Achterruit kapot volkswagen Upp !
Aangegeven dat het een achterraam betrof met folie getinte raam dus allemaal geen probleem tijdens het eerste gesprek
Omdat ik allrisk verzekerd ben...
Achterruit kapot volkswagen Upp !
Omdat ik allrisk verzekerd ben wordt alles geregeld volgens carglass
Zaterdags raam kapot mail gekregen dat ik smaandags om 17 uur in nijmegen moet zijn met de auto
Eenmaal aan gekomen in nijmegen mevr achter de balie boos omdat iedereen naar huis wil en ik volgens haar geen afspraak had
Mail laten lezen en inderdaad het klopte ruit er dus toch in gemaakt .
Maar geen merk emblemen dus nieuwe afspraak moeten maken zelf omdat van carglass niemand belde
Uiteindelijk een week later er weer heen om de emblemen er op te plakken
Meneer achter de balie zou dat zelf wel even regelen auto naar binnen
En toen vroeg meneer waar ik de emblemen wilde hebben rare vraag vondt ik omdat dat tenslotte hun werk is
Maar goed uit eindelijk aan gegeven waar ze moesten komen en er op geplakt
Gelijk nog even een aantekeningen gemaakt dat ik terug gebeld zou worden ivm de ontbrekende folie op de achterraam
Inmiddels 14 dagen verder niks meer gehoord vandaag zelf gebeld en gezegd dat ik de folie zelf regel
Dus bijna een maand bezig om een achterraam te laten vervangen en geen goede afwikkeling slechtte zaak dus !

Saskia

Veel geduld

Uw ervaring

De ruit van mijn auto ging stuk in Engeland. Helaas lukte het niet om de informatie van Carglass Nederland naar Engeland te krijgen. Ik heb na twee dagen wachten op eigen initiatief en kosten een... De ruit van mijn auto ging stuk in Engeland. Helaas lukte het niet om de informatie van Carglass Nederland naar Engeland te krijgen. Ik heb na twee dagen wachten op eigen initiatief en kosten een noodvoorziening laten treffen. Terug in Nederland stond er in een week afspraak. Ter plekke werd mij verzekerd dat ik kon wachten en het drie kwartier zou duren. Maar ik heb er anderhalf uur gewacht. Tussendoor is de monteur een andere klant gaan helpen die met een probleem aankwam. Uiteindelijk bleek dat het daarna nog naar drie minuten duurde voor mijn auto klaar was. Dus ik heb er geen goed gevoel bij.

J.J. van der Beek

Perfecte service in Ede

Uw ervaring

Gisteren raakte ineens de binnenspiegel los. Alhoewel het al minstens twee jaar geleden was dat Carglass een nieuwe voorruit plaatste. Hielp men mij - zonder afspraak - direct en zat de spiegel in... Gisteren raakte ineens de binnenspiegel los. Alhoewel het al minstens twee jaar geleden was dat Carglass een nieuwe voorruit plaatste. Hielp men mij - zonder afspraak - direct en zat de spiegel in 10 minuten weer vast. Vragend naar de rekening: Service mijnheer. Chapeau voor vestiging Ede!

Ard van Hulst

Perfecte service, klantvriendelijk en snel

Uw ervaring

Alles verliep perfect, kon meteen naar de plek van reparatie rijden.
Daar werd alles nog een keer heel goed uitgelegd.
Ik had mijn koffie nog niet op of het was al klaar.
Inclusief...
Alles verliep perfect, kon meteen naar de plek van reparatie rijden.
Daar werd alles nog een keer heel goed uitgelegd.
Ik had mijn koffie nog niet op of het was al klaar.
Inclusief schoonmaken van ruiten, binnen en buiten en uit stofzuigen.
Kortom geweldig!