Carglass

Raimund van hiele

Super.

Uw ervaring

Personeel dat zich inzet en meedenkt met de klant. Zeer service gericht.

Rick

Slordig

Uw ervaring

De monteur zelf was prima alleen de gene achter de computer wat minder ben gewoon allrisk verzekerd moest toch even betalen omdat meneer geen zin had om eens goed te kijken in de computer beetje... De monteur zelf was prima alleen de gene achter de computer wat minder ben gewoon allrisk verzekerd moest toch even betalen omdat meneer geen zin had om eens goed te kijken in de computer beetje jammer

Jan

Service met een grote NUL Sta je aan of sta je uit

Uw ervaring

Vandaag was de dag, na 6 weken wachten zou de voorruit vervangen worden. Helaas was ik 7 minuten te laat. Dit had is telefonisch doorgegeven en een "ROBOT telefoniste" en deze liet weten dat het... Vandaag was de dag, na 6 weken wachten zou de voorruit vervangen worden. Helaas was ik 7 minuten te laat. Dit had is telefonisch doorgegeven en een "ROBOT telefoniste" en deze liet weten dat het geen probleem zou zijn,:ik laat het de vestiging in Arnhem weten, zo antwoordde de ROBOT. U begrijpt het al de balie medewerker & monteur vonden het wel een probleem, Ik moest een nieuwe afspraak maken. Opdat moment kook je en ben ik weggelopen. In de auto heb ik deze klacht kenbaar gemaakt bij de klantenservice, Ipv welwillend te zijn en een oplossing te zoeken zei de medewerkster dat ik te laat was en gewoon een nieuwe afspraak moest maken en verbrak gewoon de verbinding. Wat een bedrijf, geen oplossing aangedragen en een zomaar de verbinding verbreken. De medewerkster zei we hebben net als ieder ander bedrijf te kort aan personeel.... wat heb ik aan deze boodschap ik wacht al 6 weken. Nu bij een ander bedrijf kan ik met 2 dagen terecht.... Die staan aan......

Hans

Service

Uw ervaring

Na eerst een afspraak te hebben in Carglass Utrecht bleek de verkeerde ruit besteld te zijn de ruit opnieuw besteld in Rotterdam de monteur belde me op of ik om 18:00 kon komen anders moest ik 2... Na eerst een afspraak te hebben in Carglass Utrecht bleek de verkeerde ruit besteld te zijn de ruit opnieuw besteld in Rotterdam de monteur belde me op of ik om 18:00 kon komen anders moest ik 2 weken wachten super service Carglass Rotterdam en de zij Ruit perfect vervangen

Heuvel

Verliep perfect

Uw ervaring

Ik kwam op het vooraf online ingeplande tijdstip aan, werd direct geholpen, twee pitjes zijn geharst binnen een half uur. Lekker bakje koffie erbij.

Mario Piek Schilderwerken

Top service

Alles gegaan zoals afgesproken

F. Roling

Zij maakte het goed!!

Uw ervaring

Scheur in voorruit door steentje.
Zo niet prettig.
Maar door de zeer nette vriendelijke en snelle werken van dit personeel werd het opeens minder onprettig.

arnold

Voorruit vervangen

Uw ervaring

nieuwe voorruit vakkundig geplaatst en alle andere ramen schoon gemaakt. goede service van een vriendelijke monteur.

Carglass Tilburg

Voorruit weer als nieuw

Uw ervaring

De voorruit van mijn ( pas nieuwe ) auto is deskundig vervangen zodat hij er weer als nieuw uitziet. Ik moest helaas alleen 3 weken wachten voordat ik de afspraak kon inplannen.

Marc

Onduidelijk maar goed geregeld

Uw ervaring

Online advies gekregen voor ruitvervanging. Omdat ik dan ook allemaal milieu stickers en vignetten opnieuw moet kopen, toch even gebeld. Ruitvervanging was het oordeel.
Eenmaal bij Carglass...
Eenmaal bij Carglass werd het gewoon het vullen van de ster. Hier snap ik dus niets van. Natuurlijk wel blij dat het geen nieuwe ruit is geworden.