Carglass

Jeffry

Correct geholpen

Uw ervaring

Alles duidelijk en vakkundig gemaakt.

Wilbert

Uitstekende uitleg

Uw ervaring

Prima reparatie (sterretje in de vooruit van de camper) en hele vriendelijke en plezierige communicatie.

plantenga

Ook nu weer: prima!

Uw ervaring

Na toelichting over de werkwijze en mogelijke issues kon ik koffie nemen en wachten op het resultaat. De ster is prima (vrijwel) weggewerkt en ik ben zeer tevreden over de ploeg. Ga zo door!

I. DROOG

Fijne service!

Uw ervaring

Na jaren zonder steenslag, jawel in 2 dagen 2 sterretjes in de voorruit rijker. Langs Carglass voor een afspraak. Prettige persoonlijke benadering met duidelijk uitleg. Er moest een nieuwe voorruit... Na jaren zonder steenslag, jawel in 2 dagen 2 sterretjes in de voorruit rijker. Langs Carglass voor een afspraak. Prettige persoonlijke benadering met duidelijk uitleg. Er moest een nieuwe voorruit in. Verzekering werd nagekeken en geregeld. Afspraak was snel gemaakt, leenfiets mee. Echt heel prettig geholpen, dank!

Joze

Goed geholpen

Uw ervaring

Goede ervaring. Snel online afspraak en meteen geholpen zonder wachten! Heel fijn!

Strijbosch

Uitstekend!

Uw ervaring

Zeer vriendelijke en kundige service monteurs! Het sterretje in de vooruit vakkundig gerepareerd. Alle ramen werden zelfs schoongemaakt en ook binnenin de auto aan de voorzijde gestofzuigd. Super... Zeer vriendelijke en kundige service monteurs! Het sterretje in de vooruit vakkundig gerepareerd. Alle ramen werden zelfs schoongemaakt en ook binnenin de auto aan de voorzijde gestofzuigd. Super service 👍

V

Erg klantvriendelijk en netjes

Uw ervaring

Raam werd vervangen en alles werd goed toegelicht. Verder heel netjes gemaakt en erg tevreden!

Peter van Moorsel

Perfecte service

Uw ervaring

Duidelijke afspraken, zeer vriendelijk personeel, ze doen alles om het perfect te krijgen.

Lohuis

Reparatie ster voorruit

Uw ervaring

We hadden een ster in onze camperruit. We zijn vriendelijk en snel geholpen. Een half uurtje wachten onder het genot van een kop koffie. Alles werd geregeld via de verzekering. Toppers!