Kevin

Top!

De maten van de pakken zijn een klein beetje groter dan verwacht. Misschien dat wat beter aangeven?

Fia

Slecht product

Afwachten

Komen nog

Nvt

Snelle levering, maar kleding ontbrak in verpakking

Reactie van klantenservice met 2 opties.

Verpakking controleren voor verzending, is al eerder voorgekomen.

Manders

Niet zo goed. Een carnavalsoutfit besteld. Was toch niet op voorraad. Zelf 2x moeten bellen en emailen om erachter te komen of het nog wel en wanneer ze dachten dat het product geleverd ging worden.... Niet zo goed. Een carnavalsoutfit besteld. Was toch niet op voorraad. Zelf 2x moeten bellen en emailen om erachter te komen of het nog wel en wanneer ze dachten dat het product geleverd ging worden. Uiteindelijk wel aangekomen, maar eigenlijk te laat.

Veel keuze op een website.

De voorraad beter bijwerken. Zodat je niet weken hoeft te wachten op je bestelling.

joyce

Snel geleverd

het is overzichtelijk

helaas trug gestuurd omdat het teklein was. duurt wel lang wat het geld trug is.

Fabian Kon

Goede ervaring snelle levering, alleen storten van het bedrag bij retournering duurt lang

Betaling bij retourzending kan sneller

Crins

Snelle levering, prima producten

Heldere communicatie. Pakken waten niet op voorraad en dat werd netjes gecommuniceerd.

N.v.t.

Cindy

Snelle levering, goed contact!

Lisette

Kwalitatief prima spullen, alleen slordig in de doos gegooid... kledinghangers overal tussen, steken in de stof... Gelukkig niks stuk. Ik snap dat het druk is deze tijd van het jaar, maar een beetje... Kwalitatief prima spullen, alleen slordig in de doos gegooid... kledinghangers overal tussen, steken in de stof... Gelukkig niks stuk. Ik snap dat het druk is deze tijd van het jaar, maar een beetje aandacht hij het in pakken mag best...

Mooie kleding

Spullen zijn slordig ingepakt.

M.bovenlander

Waardeloze service

Mooie pakken

Retourbeleid echt waardeloos. Dure pakken besteld van bijna €90 per stuk. En heb ik een retour moeten sturen kost me dat ook nog eens €7,95. Jammer dat die kosten er nog eens bij komen. Heb helaas... Retourbeleid echt waardeloos. Dure pakken besteld van bijna €90 per stuk. En heb ik een retour moeten sturen kost me dat ook nog eens €7,95. Jammer dat die kosten er nog eens bij komen. Heb helaas al twee nieuwe maten besteld , waarvan er weer een terug gaat. Dus uiteindelijk zal mijn jas €90 + €15 gaan kosten. Erg vervelend dit. Als ik dit van te voren wist had ik geen meer besteld en was ik wel ergens anders gaan kijken. Voor mij is dit de eerste en laatste keer geweest.

Jas van me man heeft zelfs de knoopjes loszitten. Deze ga ik zelf wel maken , geen zin in nog meer extra kosten.

Kortom: mooie pakken, maar service waardeloos.