Kimberley

Goede ervaring met Carnavalsland.nl. Op deze website precies kunnen vinden wat ik zocht en dan ook nog eens snel in huis.

Goede kwaliteit en origineel

Lemmens

Prima geregeld

Goede prijs kwaliteit

Retourzenden gratis

Chrit Engels

Prima artikelen en snelle levering

Goede kwaliteit

Overal de maten bij zetten.

Danielle duurland

Helaas is mijn ervaring niet positief, na een online bestelling 2 van de 3 artikelen in de winkel omgeruild voor 2 duurdere artikelen, echter werden de verzendkosten alsnog berekend bij het... Helaas is mijn ervaring niet positief, na een online bestelling 2 van de 3 artikelen in de winkel omgeruild voor 2 duurdere artikelen, echter werden de verzendkosten alsnog berekend bij het terugstorten van de onlinebestelling. Dit heb ik ook op 4 februari om 15:44u gemaild, echter geen reactie op gekregen. De dames in de winkel waren alles behalve vriendelijk voor de klanten in de winkel. Dat het druk is in deze periode is bekend maar een vriendelijke houding is toch een kleine moeite in nota bene een feestwinkel. Een paar dagen later is mijn dochter met 2 vriendinnen geweest en werden net zo onvriendelijk behandeld en afgesnauwd ivm bijna sluitingstijd. Alleen de bewaker was vriendelijk deze keer. 1 dame achter de kassa was vriendelijk, dat maakte ons bezoek aan jullie winkel nog enigszins goed. Gr. Danielle Duurland te Zwolle

Ik kan ze helaas niet noemen

Vriendelijker personeel die zin hebben om hun schouders er onder te zetten, al ben ik bang dat de sfeer voornamelijk wordt bepaald door vermoedelijk de eigenaresse (blonde oudere dame) die ook in de... Vriendelijker personeel die zin hebben om hun schouders er onder te zetten, al ben ik bang dat de sfeer voornamelijk wordt bepaald door vermoedelijk de eigenaresse (blonde oudere dame) die ook in de winkel werkzaam was (O.a. Servicebalie)

Kim

Bedrijf prima wel heel jammer dat ik 7 euro moest betalen om te retourneren

?

Retour sticker erbij (gratis)

Rian Nagtzaam

Duidelijke website

Kiezen uit verschillende maten

Als iets niet op voorraad is krijg je alleen in de avond antwoord en je moet zelf een alternatief zoeken, misschien vanuit jullie suggesties geven.

Laura slotboom

Ik vindt dit een heel fijn bedrijf waar ze helpen je goed en alles wat op de site staat klopt en dat is heel fijn

Goeie verzending, alles komt verpakt over en dat is heel fijn

Soms mogen de foto beter worden gemaakt online want soms dan klopen de kleuren niet met online en in de winkel

Cheyenne Jacobs

Ontzettend goed. Super service en snelle levering

Snelle levering. Fijne site. Goede service

Niks op aan te merken

Ellen

Snelle bezorging, duidelijke communicatie over verzending

Snelle bezorging, goede prijs

Ik heb een lieveheersbeestjes pak voor mijn dochter in maat 80/92. De vleugels zitten met klittenband vast alleen op 1 vleugel zit het klittenband aan de onderkant en op het pak aan de bovenkant.... Ik heb een lieveheersbeestjes pak voor mijn dochter in maat 80/92. De vleugels zitten met klittenband vast alleen op 1 vleugel zit het klittenband aan de onderkant en op het pak aan de bovenkant. Dit kan dus niet vast.

Aimee