Carola

Snelle service

Ruime keuze

Geen verzendkosten rekenen alleen bij retour

Overmars

Topfeest!

Gekregen wat ik hoopte, verwachte en zocht

M v Bergen

Klantvriendelijke site, lekker overzichtelijk, keurige levering, bestelling netjes verpakt

Verzorging bestelling

Veronique Amerika

Slechte kwaliteit, geen garantie

Er wordt gereageerd op mails

Er wordt aangegeven dat er geen garantie is bij hun producten. Zeer teleurstellend (en uiteraard niet waar, gezien je wettelijk gezien 2 jaar garantie hebt op welk product dan ook). Ik heb een... Er wordt aangegeven dat er geen garantie is bij hun producten. Zeer teleurstellend (en uiteraard niet waar, gezien je wettelijk gezien 2 jaar garantie hebt op welk product dan ook). Ik heb een politiepet bij een politiepak gekocht, waarbij de strip van de pet (waarmee je hem vastmaakt op je hoofd) niet goed vast is gestickt, waardoor hij los is gelaten. Er is weinig tot niet met de pet gespeeld, wat ik ook op foto's kon laten zien. Maar het maakte niets uit, er was geen sprake van garantie. Niet klantvriendelijk... voor mij geen carnavalsland meer.

Donna

Goede producten

A

Slechte kwaliteit, slecht retourbeleid

Klantenservice antwoordt snel maar niet behulpzaam

Ik kocht twee kostuums. Beide zijn van enorm slechte kwaliteit (ondanks dat je denkt dat je wat duurder koopt en het materiaal dus niet dun zou zijn...). Via google image search kan je die eigenlijk... Ik kocht twee kostuums. Beide zijn van enorm slechte kwaliteit (ondanks dat je denkt dat je wat duurder koopt en het materiaal dus niet dun zou zijn...). Via google image search kan je die eigenlijk goedkoper vinden aangezien iedereen blijkbaar hetzelfde aanbiedt. Bij nader inzien kan je het gebrek aan kwaliteit ook al zien aan het gebrek van informatie over het product op de website...

Dus ontevreden over kwaliteit. Ik wil een retour doen. In totaal zal ik 16 euro aan verzendkosten hebben betaald. Want retour uit België is een stuk duurder. De 14 dagen (niet werkdagen) is ook een enorm korte periode om te retouren. Klantenservice is van weinig hulp.

Amber Geerlings

Mega fijn !

Snelle levering, mooie pakken, makkelijke site

Luis Carlos Ramirez Alvarez

Product

Meer reclame

Henriette Bosman

Misleidende foto's

Realistische foto's en retourkosten

Teleurgesteld

retour snel verwerkt

eerlijke foto van product sturen, geen smaller product, verzendkosten retour vergoeden