Uitstekende ervaring tot nu toe! De communicatiesnelheid en manier van communiceren gaat zeer prettig. Alles is duidelijk en zonder problemen rondgemaakt en ik ben een meer dan tevreden...Uitstekende ervaring tot nu toe! De communicatiesnelheid en manier van communiceren gaat zeer prettig. Alles is duidelijk en zonder problemen rondgemaakt en ik ben een meer dan tevreden gebruiker. Helaas was er een fout gemaakt bij de leverancier van de auto en was de auto dus niet schoon en niet opgeladen bij uitlevering, maar dit kan natuurlijk gebeuren. Anders had ik zeker 5 sterren gegeven!
Willem
Afspraken zijn goed te maken met Carsub en worden nagekomen. Overdracht van oude naar nieuwe auto verliep niet optimaal. Studente van ophaal service was nergens van op de hoogte. Verbetering...Afspraken zijn goed te maken met Carsub en worden nagekomen. Overdracht van oude naar nieuwe auto verliep niet optimaal. Studente van ophaal service was nergens van op de hoogte. Verbetering communicatie is wenselijk. Verder ontbreken alarm driehoek en vestjes.
Abels
Het is echt fijn om persoonlijk contact te hebben via de mail in een tijd waarin je steeds vaker chatbots of geautomatiseerde berichten tegenkomt. Er werd echt goed meegedacht en de levering van de...Het is echt fijn om persoonlijk contact te hebben via de mail in een tijd waarin je steeds vaker chatbots of geautomatiseerde berichten tegenkomt. Er werd echt goed meegedacht en de levering van de auto was zeer snel, zelfs met een lastminute adreswijziging van mijn kant, dus helemaal top!
Jerress
Dit bedrijf is top, alles is perfect gegaan zoals het van te voren werd aangegeven.er word heel snel gehandeld .ECHT een aanrader👌🏾👌🏾
Roy
Mijn vrouw en ik zijn echte te spreken over dit verfrissende concept ! De aanvraag tot aan rijden was letterlijk in 3 dagen gerealiseerd en de auto is werkelijk top! Super vriendelijke mensen ook ....Mijn vrouw en ik zijn echte te spreken over dit verfrissende concept ! De aanvraag tot aan rijden was letterlijk in 3 dagen gerealiseerd en de auto is werkelijk top! Super vriendelijke mensen ook . Op nog vele jaren rijden in jullie voortreffelijke auto's
Mvg Roy
Petricor
Fijne persoonlijke communicatie, goede service en duidelijk in afspraken
MEK Wonen
Goed product, persoonlijke service, flexibel en afspraak is afspraak. Ik ben fan.
Sebastiaan
Fijn en vlot contact. Goede service en een prachtige Polestar 2 voor de deur! :)