A.

Tevreden

Mieke

Eerst verkeerd hoesje ontvangen, maar dat werd snel opgelost.

Wat kan beter?

Misschien controle van wat er verstuurd wordt?

huibregtse

Geweldig

Wat kan beter?

Super service en snelle levering

Privaat

Zeer correcte afwerking

flonk

Handgeschreven kaart bij de tweede levering met excuses dat de eerste levering het verkeerde product was. Dikke prima! Hier kunnen sommige andere bedrijven van leren ;)

Keyboard Fan

Excellent

Wat kan beter?

More selection in their online store

André

Volgens PostNL was mijn iPad hoes via de brievenbus afgeleverd. Dit was echter niet het geval en navraag bij diverse buren leverde evenmin iets op. Na contact met Case2go kreeg zonder omhaal opnieuw... Volgens PostNL was mijn iPad hoes via de brievenbus afgeleverd. Dit was echter niet het geval en navraag bij diverse buren leverde evenmin iets op. Na contact met Case2go kreeg zonder omhaal opnieuw een hoes toegestuurd. Top!

Estelle

De service en dienstverlening is echt uitstekend. Bij een contactverzoek wordt er vriendelijk en snel gereageerd. Je hebt niet het gevoel een "nummer" te zijn. Hierin onderscheiden ze zich echt. De... De service en dienstverlening is echt uitstekend. Bij een contactverzoek wordt er vriendelijk en snel gereageerd. Je hebt niet het gevoel een "nummer" te zijn. Hierin onderscheiden ze zich echt. De geboden oplossing was elke keer fantastisch.

Geen.

C

Keurige verzending, op tijd, jammer van retourkosten

Wat kan beter?

retourkosten zijn voor mij een belemmering om de volgende keer weer een product te bestellen bij dit bedrijf. Dan maar weer in de winkel kopen, zodat je weet wat je aanschaft.