Karolijne Bauland

Ik kocht een hoes voor mijn tablet, maar koos per ongeluk het verkeerde model. Dus ik belde, en stuurde de volgende dag mijn verkeerde aankoop terug. En tot mijn verrassing lag het juiste model al... Ik kocht een hoes voor mijn tablet, maar koos per ongeluk het verkeerde model. Dus ik belde, en stuurde de volgende dag mijn verkeerde aankoop terug. En tot mijn verrassing lag het juiste model al weer in mijn brievenbus. Snel, zonder gedoe en met een klein extraatje. Kijk, zo kan het ook!

Wat kan beter?

Als ik dan toch iets moet zeggen, dan zou het handig zijn als de verpakking beter scheidbaar zou zijn in papieren en plastic delen...

Te Koop Tweedehands Artikelen.

Hun zijn zo snel dat ik eerst per mail de bevestiging kreeg dat het artikel al bij mij was geleverd op 25 Juni 2020 om 11,46 uur, maar ik had nog niets binnen gekregen , en ja hoor om 14.10 kwam de... Hun zijn zo snel dat ik eerst per mail de bevestiging kreeg dat het artikel al bij mij was geleverd op 25 Juni 2020 om 11,46 uur, maar ik had nog niets binnen gekregen , en ja hoor om 14.10 kwam de postbode aan gelopen met het pakketje waar ik op zat wachten, helemaal goed dus!
Gr Albert Hulleman Apeldoorn.

Koopmans

Ik had een tablethoes gekocht en die paste niet sluitend,zodat de knoppen boven in er niet goed in zaten.Ik had er maar niets van gezegd totdat ik een vaderdagreclame van case2go.nl kreeg.
Ik...
Ik vond dat ik toen mijn teleurstellende ervaring moest mededelen.
Per omgaande kreeg ik een nieuwe hoes gestuurd en deze paste perfekt,wat een service!!!!

Björn Rijnja

Super snelle levering en goede kwaliteit

Rita Slomp

Goed. De hoes past precies!

Op typenummer kunnen zoeken

Kerpel

Zeer goed

jandiggel

Goede website en snelle levering

---

Nancy

Ronduit slecht

Wat kan beter?

Sneller reageren en adequaat reageren

Hans Van Megen

Zelf verkeerd besteld direct teruggestuurd volgend dag goede maat product hulde voor deze afhandeling

geen idee

Roeno

Dat jullie de afspraken na komen