Frank

Evaluatieverzoeken zijn zwaar irritant. En, als ik er niet op inga, krijg ik natuurlijk over een week een 'herinnering'. Er is niets mis met mijn geheugen. Er is iets mis met uw respect voor uw... Evaluatieverzoeken zijn zwaar irritant. En, als ik er niet op inga, krijg ik natuurlijk over een week een 'herinnering'. Er is niets mis met mijn geheugen. Er is iets mis met uw respect voor uw klanten. U verpakt het als "verbeteren van dienstverlening", maar in feite misbruikt u uw klanten als gratis marketing-tool. Respectloos en bovendien neemt u de boel nog in de maling ook.

Alstublieft, ga niet zeggen dat ik het gewoon kan negeren. Dat kan namelijk pas als ik gezien heb waar het om gaat. Ook niet zeggen dat ik anderen help. De enige die u geholpen wilt zien, is uw bedrijf. En ook niet zeggen dat iedereen het doet. Iets wat 'normaal' is, is niet per se ook meteen acceptabel. Of dat het maar een minuutje tijd kost. Want vele minuutjes maken uren.

Stelt u zich eens voor dat u door fysieke winkels ook zo behandeld wordt. Na elke aankoop, van een zak aardappelen tot een pakje condooms, het verzoek om dat te evalueren. En een week later nogmaals. Daar zou u stapeldol van worden, toch? En dat doet u nu bij uw klanten.

Bij deze bent u geblacklist en voorzien van de laagste waardering. De volgende keer koop ik wel ergens anders.

Wat kan beter?

Drop die evaluatieverzoeken. Voeg een regeltje tekst toe aan de laatste servicemail.

Fred van Dijk / Gielissen

Snelle levering, jammer dat het verkeerde product geleverd werd

Wat kan beter?

Controle van product voordat het verzonden wordt

Niet

Snel geleverd

Geen idee

Nico

Heel goed, vandaag besteld en de volgende dag in huis !!

Géén

Geen. Ga zo door!

JP

Ok.

Wat kan beter?

Leveringsdatum misschien iets beter berekenen. Het moet niet allemaal sneller dan snel maar handiger als je weet welke dag het juist toekomt. Moeilijk voor brievenbus levering maar ongeveer weten... Leveringsdatum misschien iets beter berekenen. Het moet niet allemaal sneller dan snel maar handiger als je weet welke dag het juist toekomt. Moeilijk voor brievenbus levering maar ongeveer weten wanneer iets toekomt is handiger.