Saagar

Meteen volgende dag bezorgd, product goed omschreven. Helemaal blij met mijn nieuwe hoesje!!

Wendy

Fantastische ervaring! Om er zeker van te zijn dat ik het juiste telefoonhoesje zou ontvangen heeft de medewerker meteen het juiste hoesje gepakt en klaargezet voor verzending.

Geen!

A kkerman

Tabletcase besteld, volgende dag ontvangen heb netjes betaald en netjes ontvangen

Bram

Ik heb eenmaal een product besteld bij Case2Go. Dit was een glass screen protector voor de Motorola Moto G7+. De bezorging en het contact was prima en zoals beloofd op de site. Helaas was de screen... Ik heb eenmaal een product besteld bij Case2Go. Dit was een glass screen protector voor de Motorola Moto G7+. De bezorging en het contact was prima en zoals beloofd op de site. Helaas was de screen protector een cm te lang voor mijn telefoon, en was dus niet bruikbaar. Hierover nam ik meteen telefonisch contact op. Ik werd netjes te woord gestaan, en er werd mij beloofd dat ik een nieuwe screen protector zou krijgen, die eerst handmatig werd gecontroleerd op maat. Dezelfde dag kreeg ik een email dat er een nieuwe protector verzonden was, en de volgende dag had ik mijn nieuwe screen protector binnen, die nu wel de juiste maat was.
Foutjes gebeuren bij elk bedrijf, en dit foutje werd heel netjes en snel opgelost! Mijn complimenten voor de klantenservice!

Komen hun afspraken na

Michael

Mooi stevig hoesje

Prijs Kwaliteit

Bea Wilken

Tablet hoes besteld. Heel snel in huis. Prima service. Jammer dat ik voor de telefoon noten 9 geen hoesje kan vinden.

Martijn Bakker

Bestelling gedaan, kwam helaas kapot aan. Hoeft niet direct schuld te zijn van Case2Go, maar ze hadden het direct zonder enige twijfel opgelost. Ik kreeg een nieuw product weer, en met een excuus... Bestelling gedaan, kwam helaas kapot aan. Hoeft niet direct schuld te zijn van Case2Go, maar ze hadden het direct zonder enige twijfel opgelost. Ik kreeg een nieuw product weer, en met een excuus kaart er zelfs bij. Top service!