P.V.

Bestelling tot tweemaal toe verloren per post (als Belgische klant wordt er per briefpost gewerkt, in de mate van het mogelijke). Vanaf het eerste contact met de klantendienst zeer goed geholpen,... Bestelling tot tweemaal toe verloren per post (als Belgische klant wordt er per briefpost gewerkt, in de mate van het mogelijke). Vanaf het eerste contact met de klantendienst zeer goed geholpen, steeds nieuwe zending die werd verzonden. De derde levering, per traceerbaar pakket, kwam aan binnen de dag.

Klantvriendelijkheid 100%
Kwaliteit producten 100%

Wat kan beter?

Ik zou graag kunnen aanduiden als Belgische klant dat ik (voor eventueel een meerprijs ipv gratis verzending) mijn pakketje via traceerbare zending zou willen laten verzenden.

Natascha Hawinkels

Ik had voor 17.30 besteld. Helaas wat jullie schrijven de volgende dag in huis. Jammer dat is niet het geval

De tijd weg halen.

Rob van den Berge

De levering ging volgens afspraak, snel en goed verpakt.
Het product voldeed niet aan de verwachtingen omdat de Tablet niet in de hoes paste.
Telefonisch contact duurde telang er waren...
De levering ging volgens afspraak, snel en goed verpakt.
Telefonisch contact duurde telang er waren geen medewerkers
E mail werd niet beantwoord, geen bevestiging over de ontvangen E mail
Terug sturen op eigenkosten ook als het product niet goed is beetje vreemd

Wat kan beter?

Contact met terugbel service en beantwoorden van E mails

Zeer snelle levering. mooi product

NeeZag er goed uit

Zeer snelle service. Tevreden met de geleverde producten

Melissa

Snelle en nette levering van het bestelde product

Alles goed kan niet beter.

Yves Borgers

Case2go.nl: zeer overzichtelijke website met duidelijke afbeeldingen. Zeer uitgebreid gamma daar ik niet snel een cover dacht te vinden voor de Xiaomi. Constant op de hoogte gehouden via mail. Top... Case2go.nl: zeer overzichtelijke website met duidelijke afbeeldingen. Zeer uitgebreid gamma daar ik niet snel een cover dacht te vinden voor de Xiaomi. Constant op de hoogte gehouden via mail. Top service aan sterke prijs, ben super tevreden van mijn Dux Ducis cover!

Guus Hendriks

Giede voorlichting over voorraad.