Meindert

Snelle levering, goede website, correcte uitvoering

Top

Alles was perfect???

Gerdien

Nvt

M.

Zeer goede ervaring! Zaterdags besteld woensdag in huis dit kwam doordat er Pasen tussen zat. Het hoesje is ook super fijn en handig in gebruik.

Wat kan beter?

Ik wilde kijken op de website of ik ook een cover voor een e-reader kon bestellen....en dit vond ik lastig om te zien...ik moest een paar keer doorklikken en toen kwam ik maar bij 1 soort uit...en... Ik wilde kijken op de website of ik ook een cover voor een e-reader kon bestellen....en dit vond ik lastig om te zien...ik moest een paar keer doorklikken en toen kwam ik maar bij 1 soort uit...en kon niet goed eruit halen of dit nou de goede was.

Makkelijke ,overzichtelijk website

Wat kan beter?

Retourneren moet je betalen.

Mijn ervaring is zeer positief. Ik had 1 artikel besteld en binnen 24 uur werd het keurig afgeleverd.

NVT

G v Aggelen

Prima geholpen en snelle service

jose

Veel beloven , maar weinig daden . Heb tablethoes besteld op woensdag 28 maart 2018 , om 15.59 , heb direct online betaald met crediet kaart. Heb expliciet telefonisch contact genomen met de vraag... Veel beloven , maar weinig daden . Heb tablethoes besteld op woensdag 28 maart 2018 , om 15.59 , heb direct online betaald met crediet kaart. Heb expliciet telefonisch contact genomen met de vraag of ik dit zeker uiterlijk voor zaterdag 31 maart 2018 ging besteld krijgen en men verzekerde mij een termijn van 1 - 3 werkdagenn dus , jaaaaaaaaaaaaa.
Daar dit voor een verjaardag moest dienen. We zijn nu maandag 2 April 2018 en ik heb nog steeds niks ontvangen. U vraagt om mijn eerlijke ervaring te beschrijven over u bedrijf wel bij deze doe ik dit geheel eerlijk.!!!!!!!!!!!!
Het betreft :

Bestelling #100112420 (geplaatst op 28 maart 2018 12:58:57 CEST)

reeds 2 x email gehad dat het verzonden was en bla bla bla , veel woorden maar zeer weinig daden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wat kan beter?

enorm veel te veel om op te noemen , ZEG LIEVE DE WAARHEID E DOE GEEN LOZE BELOFTES !!!!!!!

Peter

Correct bedrijf.