Super leuk en net personeel. Leuke ambiance qua aankleding en foodtruck.
Inge
Meer dan tevreden. Zowel de hapjes als het contact.
Emilie Peters
Voor mijn verjaardag met ongeveer 50 gasten koos ik voor "borrelhapjes luxe" en daarnaast een aantal kaasplankjes. Heerlijk, goed verzorgd, niets op aan te merken. Een minpuntje vond ik het...Voor mijn verjaardag met ongeveer 50 gasten koos ik voor "borrelhapjes luxe" en daarnaast een aantal kaasplankjes. Heerlijk, goed verzorgd, niets op aan te merken. Een minpuntje vond ik het feit dat mijn toch behoorlijk grote bestelling niet bezorgd kon worden. Ik zou catering Aelsmeer aanbevelen maar ook het minpuntje melden.
Rudie van Dijk
Een prima ervaring. We hadden het Italiaans buffet voor 15 personen besteld voor aan huis. Heel lekker eten voor een redelijke prijs. Gemakkelijk om te bestellen en ook bij te bestellen op het...Een prima ervaring. We hadden het Italiaans buffet voor 15 personen besteld voor aan huis. Heel lekker eten voor een redelijke prijs. Gemakkelijk om te bestellen en ook bij te bestellen op het laatste moment. Geeft flexibiliteit. Onze gasten gaven ongevraagd zeer positieve complimenten over het eten. Zeer geslaagd.
Ramses Rozenberg
Helemaal top
André
Altijd goed.
Heel positief, lekker, netjes, goed verzorgd en duurzaam
Astrid Rodenburg
Positief
Bert Alblas
Uitstekend verzorgd smaakvol veel variatie en bezorging ook top. Erg goed geregeld en het ophalen ook de volgende dag.
APICS Flexjobs
Goede persoonlijke benadering meet zeer klantgerichte oplossing. Vooral ook fijn is de beschikbaarheid buiten kantooruren en zelfs de zondag!