Julia Horstman

Wij waren uiterst tevreden met het buffet, de gasten waren ook zeer tevreden.

Monique Spaargaren

Catering Aelsmeer ingeschakeld bij het 85e verjaardagsfeest van mijn beide ouders. Het was voortreffelijk! Alles zag er prachtig uit, smaakte heerlijk en van alles was er ruim genoeg!
De...
De prachtige toetjes vielen ook erg in de smaak! Kortom; erg blij met dit ‘ontzorgen’!

Sylvia

Wij hadden het buffet Italia besteld voor een feestje thuis en dat is goed bevallen. De hoeveelheid en kwaliteit was dik in orde en alles zag er prachtig uit.

familie Eigenhuis

Telefonische communicatie over het te bestellen Paasdiner als zeer prettig ervaren.

L.M. van Veen

Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en kwantiteit van de hight tea. Mijn familie jong en oud hebben er van genoten. Ook het bezorgen in de koelboxen is fantastisch en het ophalen ging ook op... Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en kwantiteit van de hight tea. Mijn familie jong en oud hebben er van genoten. Ook het bezorgen in de koelboxen is fantastisch en het ophalen ging ook op het afgesproken tijdstip. Dus in een woord helemaal TOP!

Nelleke en Jaap Viergever

Het was goed geregeld alles keurig op tijd mooi aangeleverd in die koelboxen👍Onze vrienden waren zeer verrast door alle mooie leuke en lekkere haojes

Simone

Wij hadden het buffet Italia was geweldig alles even heerlijk, en volgens afspraak bezorgd.

de Beer

Goede ervaring met Catering Aelsmeer, netjes aangeleverd en heerlijk gegeten. Zeker een aanrader bij een feestje!