Lekker kerstwens besteld, makkelijk thuis op te warmen en erg smaakvol.
Marike
We hebben het Italiaanse kerst sharing diner als erg goed ervaren. Veel verschillende, lekkere warme en koude gerechten, een soepje voo tussendoor en lekker brood. Heel gemakkelijk om op te...We hebben het Italiaanse kerst sharing diner als erg goed ervaren. Veel verschillende, lekkere warme en koude gerechten, een soepje voo tussendoor en lekker brood. Heel gemakkelijk om op te warmen. Een enorme aanrader!
G. Parlevliet
Heerlijke gerechten
A van der Molen
Zeer goed
Janneke
Heel goed
J N peters
Wat was het weer geweldig dat kerst diner , zoveel en zo duidelijk wat je doen moest .
Tromp
Bestellen ging gemakkelijk. Ophalen was goed geregeld en de kwaliteit van de kerstbox was erg goed. Tip: De beschrijving van de bereiding zou uitgebreider mogen ipv op de verpakking van het product,...Bestellen ging gemakkelijk. Ophalen was goed geregeld en de kwaliteit van de kerstbox was erg goed. Tip: De beschrijving van de bereiding zou uitgebreider mogen ipv op de verpakking van het product, dit op het kaartje plaatsen.
Marijke labohm
Het oog krijgt alles en de smaak het meest. Top Italiaans