Zeer goede ervaring. De high tea Abbey Road was heerlijk. Snelle reactie op bestelling en op zondag ophalen ging perfect. We waren met 8 personen en dan is de minimale 10 personen...Zeer goede ervaring. De high tea Abbey Road was heerlijk. Snelle reactie op bestelling en op zondag ophalen ging perfect. We waren met 8 personen en dan is de minimale 10 personen precies goed.
Smit
Genoten van ons Italiaanse buffet!
esmé
Geweldig!
Decowraps Europe BV
Voor een groot afscheidsfeest van onze voormalige General Manager hebben wij tot onze volle tevredenheid samengewerkt met Catering Aelsmeer. Het feest vond plaats in ons magazijn, dat werd...Voor een groot afscheidsfeest van onze voormalige General Manager hebben wij tot onze volle tevredenheid samengewerkt met Catering Aelsmeer. Het feest vond plaats in ons magazijn, dat werd omgetoverd tot een gezellig horeca paviljoen. Vanaf het eerste contact moment tot zelfs na afloop van het feest was alles tot in de puntjes verzorgd. Het eten, de drank, de bediening, de aankleding en verlichting; alles was zeer goed en het eten was heerlijk. Met speciale dank aan Kelly en Eva die er met hun goede begeleiding voor zorgden dat alles op rolletjes liep en wij er niet teveel omkijken naar hadden.
PUNT
Heel erg goed
Familie Groen in 't Woud
We hebben erg genoten van het Italiaanse buffet. Het was ruim voldoende en van prima kwaliteit. Vooral de geroosterde groenten waren een welkome aanvulling.
Plant Trend bv
We hebben als bedrijf al vaak de hapjes bestelt en zijn zeer tevreden
Didi Peerdeman
Prima service en heerlijk eten
Lawrence Lamprecht
Great customer service, diligent delivery, very well presented. Great food as well.
Nicole Memel
Een professionele en perfect buffet, met koude en warme gerechten vlees en vis, het kon niet op!!