Meijer

Goed, alles naar wens

Jonkers

Het was allemaal prima verzorgd en wat warm moest zijn was warm. Wat koud moest zijn was koud.
Er was meer dan genoeg voor iedereen. Meerdere gezinnen hebben de volgende dag een kliekjesdag kunnen houden.
Kleine aantekening moet ik geven over de allergie informatie. Bij 3 gerechten was het namelijk niet goed gegaan.
Over de Iberico ham was helaas kaas gestrooid. Dit was duidelijk. Een andere schaal met kaas had duidelijk noten erbij.
Maar in de gehaktballetjes met tomatensaus vermoeden we dat er stiekem toch nog een eitje was toegevoegd?!?
Dat was wel jammer. Hierdoor werd 1 gast toch ziek.
De andere gasten waren gelukkig zeer te spreken!

Reactie Aelsmeer Catering & Events:

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat betreft de allergenen heeft u gelijk. In de productiekeuken hebben de koks een handje kaas over de Serranoham gestrooid, om het gerecht wat ''aan te kleden''... Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat betreft de allergenen heeft u gelijk. In de productiekeuken hebben de koks een handje kaas over de Serranoham gestrooid, om het gerecht wat ''aan te kleden'' en het er leuk uit te laten zien. Hier nemen de koks zelf initiatief in, met dit dus tot gevolg. Een belangrijk punt voor ons om hier scherp op te zijn, dit gaan we dan ook aanpassen op de allergenenlijsten. Ditzelfde geval is het met de noten op 1 van de kaasplankjes. Gelukkig was de kaas en waren de noten zichtbaar aanwezig.
Wat betreft de gehaktballetjes, hier is absoluut geen ei in verwerkt. Het is onmogelijk dat er iemand ziek is geworden van ei in de balletjes.
Hopelijk tot een volgende keer!
Groet,
Tessa van Aelsmeer Catering & Events

Van Barneveld

Alles perfect geregeld. Eten was zeer goed en mijn gasten hebben hier echt van genoten. Het is zo fijn dat drank en voedsel geen zorg meer is in de voorbereidingen voor een feestje.
Enige...
Enige opmerking die ik zou willen geven is hoe met drank om wordt gegaan. Er is echt meer dan voldoende aanwezig, maar je betaalt niet naar werkelijk gebruik. Dat voelt ergens alsof je teveel betaalt.
Nevertheless: aanrader voor catering van jouw feest!

Reactie Aelsmeer Catering & Events:

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u een mooi feestje heeft gehad.
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u een mooi feestje heeft gehad.
Wat betreft de dranken werken wij altijd op basis van drankarrangementen. Wij zorgen dan dat u voldoende dranken tot beschikking heeft en wij nemen na afloop alle volle én lege flessen weer retour. U kunt dus binnen het arrangement zoveel nuttigen als u wilt. Hiervoor betaalt u één vaste prijs p.p. op basis van het aantal uren dat het feestje duurt. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Er zit voor onze medewerkers heel veel tijd in het opslaan, koelen, klaar zetten en opruimen van de dranken. Hierdoor is betalen naar werkelijk gebruik voor ons geen optie. Het is dan voor ons een te groot risico dat er heel weinig wordt gedronken, terwijl we er ''achter de schermen'' hetzelfde werk aan hebben. Op de manier waarop we nu werken (o.b.v. een arrangementsprijs dus) hebben we dit risico ingedekt én weet u van te voren de totaalprijs voor uw feest. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Graag tot een volgende keer!
Groet Tessa van Aelsmeer Catering & Events

Emons

Uitstekende catering, heerlijk gegeten!

Roos

Heerlijk eten, ruim voldoende en keurig op tijd geleverd. Catering Aelsmeer, hartelijk dank voor het compleet maken van ons feest!!

Martin

Goed verzorgd goed eten kortom Geweldig

De Maaijer

Goede service! Het eten was heerlijk! Fijn ook dat al het eten in thermoboxen werd geleverd. De man die de spullen kwam leveren en ophalen was erg vriendelijk en hielp ons met sjouwen. Super!

Mariska van Hamburg

Ik kwam toevallig bij jullie naam omdat ik graag iets extra's wilde doen voor de verjaardag van mijn dochter. Aan de telefoon werd ik zeer vriendelijk geholpen en de 17e werd er aangebeld. Zo wat... Ik kwam toevallig bij jullie naam omdat ik graag iets extra's wilde doen voor de verjaardag van mijn dochter. Aan de telefoon werd ik zeer vriendelijk geholpen en de 17e werd er aangebeld. Zo wat zag dit er voor het oog al mooi uit. Keurig werd alles voor ons neergezet. Mijn gasten en ikzelf waren zo verrukt, want wat was dit heerlijk. Nogmaals heel erg bedankt. Iedereen had het erover omdat ze het zo lekker vonden. Deze verjaardag was helemaal geslaagd.

Bestsupport08

Heerlijke hapjes en uitstekende bezorging