Zaterdagavond 5 december hebben wij super genoten van het heerlijke Sinterklaas gourmet. Netjes verzorg en prima kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar. Aldo en Ingrid
L. Prins
Uitstekende service en dito kwaliteit!
Ed Vreeken
Super
Zethof
Leon
Goed verzorgt en heerlijk eten!
Irene Tas
Uitstekend!
José Boere
Konden op korte termijn eten bestellen en dit was allemaal erg smaakvol en wat hoeveelheid betreft ruim voldoende.
Marco
Afgelopen vrijdag genoten van jullie “Shared dining Toscane” Lekker divers, goed van smaak en leuk gepresenteerd. We hebben de afgelopen tijd het een en ander afgehaald bij diverse...Afgelopen vrijdag genoten van jullie “Shared dining Toscane” Lekker divers, goed van smaak en leuk gepresenteerd. We hebben de afgelopen tijd het een en ander afgehaald bij diverse restaurants, maar dit was echt beter. Slim ook om klanten iets op te laten warmen. Een kleine moeite, maar erg belangrijk. Afhaalmaaltijden blijken vaak lauw en als er patat bij zit is deze vaak slap. Goed bezig!