Wil Koning

Het eten was weer heerlijk, fantastisch verzorgd en ruim voldoende!

Andrea Snoek

Zeer goed en lekker eten simpel te verwarmen. Goede uitleg. Mooi geleverd in grote koelunit.

M taudin

Een mooi aanbod, prijs kwaliteit.
Op tijd klaar, keurig geleverd in thermobox.
Zag er prachtig uit en smaakte heerlijk.

van Alphen-Bol

Wij hadden in oktober een anderhalve meter plank besteld. Was allemaal erg
Wij hadden in oktober een anderhalve meter plank besteld. Was allemaal erg
lekker. Alleen de plank zat met veel vetvlekken. Dat vond ik minder. Misschien zijn gelakte planken og kunstplanten een idee.

Art Center Aalsmeer

Op tijd geleverd en prima broodjes met ruim beleg! Zowel met gewoon als vegetarisch beleg.

Kim

Leuke en lekkere gerechten voor een goede prijs! Goed verzorgd en gekoeld bij je thuis. Ideaal! Ik zou alleen nog wel wat extra mogelijkheden willen zien voor bestellen van 5 of 10 personen.

Familie de Waal

Prima verzorgd, heerlijk eten (1,5 meter plank Spaans)

Evelien Buitenhuis

Wij hadden een borrelplank vond het niet zo geweldig veel teveel vleeswaren geen variatie

Reactie Aelsmeer Catering & Events:

Wij betreuren het zeer dat u dit op deze manier heeft ervaren. Zeker gezien het feit u 1 week eerder dezelfde plank heeft besteld en alles naar wens was.
Zoals reeds eerder telefonisch...
Zoals reeds eerder telefonisch besproken, naar aanleiding van de zeer slecht beoordeelde review.
Geeft u aan dat er te weinig variatie is en teveel vleeswaren.
Zowel op de website als op de orderbevestiging die u heeft ontvangen staat vooraf exact wat u krijgt.
Dit zijn 18 verschillende items, waarvan 9 soorten vleeswaren.
Uiteraard staan wij altijd open voor aanpassingen als die gewenst zijn. Als u vooraf had aangegeven een ander soort borrelplank te wensen konden wij in overleg met de chefs dit voor u aanpassen.
Wij zijn in ieder geval blij te horen dat het niet aan de kwaliteit lag.
Catering Aelsmeer

Arthur Dalm

Goede email communicatie, eten was ruim voldoende (!) en kwaliteit was gewoon TOP !

Westkamp

Alles prima verzorgd en erg goed en lekker eten top