Prima verzorgd en een bedrijf met attente medewerkers
Willemijn Moojen
Zeer kundige en vriendelijk mensen zowel op kantoor als in de catering zelf
Goede ervaring.. kwaliteit. altijd goed contact.
Peter en Marian Stokman
Wij waren bevooroordeeld over italiaans, eten echter op een andere party er heel bijzonder van genoten en daarom met enkele wijzigingen besloten om met catering aalsmeer in zee te gaan. Onze...Wij waren bevooroordeeld over italiaans, eten echter op een andere party er heel bijzonder van genoten en daarom met enkele wijzigingen besloten om met catering aalsmeer in zee te gaan. Onze 150 gasten hebben het buffet zeer gewaardeerd.
Goed. Vriendelijk te woord gestaan. Bestelling vlot en duidelijk verwerkt en geleverd.
Zeer goed, duidelijke afspraak, goede tips en lekker eten
Makkelijk contact met Catering Aalsmeer, offerte meteen ontvangen en buffet is op de afgesproken tijd warm afgeleverd met warmhoud apparatuur, opscheplepels, borden, bestek, etc. Wij hoefden niets...Makkelijk contact met Catering Aalsmeer, offerte meteen ontvangen en buffet is op de afgesproken tijd warm afgeleverd met warmhoud apparatuur, opscheplepels, borden, bestek, etc. Wij hoefden niets te doen, behalve te eten :-) Iedereen vond het eten lekker en het is zeker voor herhaling vatbaar.