9.8/10

Thomas en Nina de Leeuw-van Gorkum

Wij kunnen Cavallo Floors van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een prachtige, kwalitatieve vloer. Wij hebben zelf een PVC vloer in visgraat-motief laten leggen en zijn zeer tevreden... Wij kunnen Cavallo Floors van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een prachtige, kwalitatieve vloer. Wij hebben zelf een PVC vloer in visgraat-motief laten leggen en zijn zeer tevreden met het resultaat. De vele complimenten van vrienden en familie doen daar nog een schepje bovenop ;-).
De medewerkers van Cavallo Floors waren allemaal even prettig in de communicatie. In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus zijn wij tijdig op de hoogte gebracht van mogelijke gevolgen, maar ondanks alles is de vloer keurig op tijd geleverd en gelegd. Voorlopig zullen wij geen nieuwe vloer meer nodig hebben, maar als het ooit zover mocht zijn dan heeft Cavallo Floors aan ons zeker een terugkerende klant overgehouden!

Prachtige vloer, uitstekende communicatie!

Daniella

Top!

Communicatie, prijs-kwaliteitverhouding

De Boer

Heel erg kundig bedrijf

Jan en Corine reageren heel erg snel op e-mail, zijn goed bereikbaar per telefoon, denken mee, nemen altijd de tijd voor je, zijn heel erg vriendelijk. Wij zijn heel blij met onze mooie pvc vloer.... Jan en Corine reageren heel erg snel op e-mail, zijn goed bereikbaar per telefoon, denken mee, nemen altijd de tijd voor je, zijn heel erg vriendelijk. Wij zijn heel blij met onze mooie pvc vloer. Een goed product voor een goede prijs. Ligt er heel netjes in. De leggers hebben heel erg goed werk geleverd.

Lisanne

Mensen met passie voor hun vak en bedrijf. Persoonlijk en klantgerichte service. Perfect.

Klantgericht

Ella Hoogakker

Super fijne, snelle communicatie.

Staaltjes kunnen bestellen van vloeren, communicatie snel en duidelijk.

Ben Leppers

Snelle en goede service

Duidelijk

Eibert

In 1 woord, geweldig.

Duidelijke website met goede productbeschrijving. Er wordt snel en duidelijk gecommuniceerd over de bestelling. Betalen bij aflevering geeft vertrouwen.

eppingbroek

Dit bedrijf maakt waar wat ze beloven

klantgerichtheid

Rico

Prima bedrijf. Enthousiaste mensen. Reageert snel op vragen. Vlotte levering, zonder gedoe.

enthousiast, snel, niet te duur, je kunt zelf de afleverdatum kiezen

Marjolein Langbroek

Absoluut betrouwbaar, zeer prettige ervaring !

Communicatie, gastvrijheid, eerlijkheid, service, advies