9.8/10

Elwin Noordijk

Het gehele proces is op een vriendelijke, behulpzame en duidelijke manier verlopen. Tijdens het offerte gesprek in Ede hebben we duidelijke informatie gekregen en mooie voorbeelden kunnen zien van... Het gehele proces is op een vriendelijke, behulpzame en duidelijke manier verlopen. Tijdens het offerte gesprek in Ede hebben we duidelijke informatie gekregen en mooie voorbeelden kunnen zien van diverse vloeren en al snel hadden we een mooie vloer gekozen. Ook het gehele proces van inmeten, egaliseren en leggen ging vlot en professioneel.

Geeft duidelijkheid over wat je als klant kan verwachten van het proces en geeft ook duidelijke tips en punten aan waar je op moet letten alvorens er werk uitgevoerd wordt.

Nico de volder

Eindelijk op 5 september word dan onze visgraat vloer gelegd , de dag ervoor is de oude tegelvloer netjes geëgaliseerd door Wesley en Maarten echt twee toppers.de vloer ligt er super strak in, we... Eindelijk op 5 september word dan onze visgraat vloer gelegd , de dag ervoor is de oude tegelvloer netjes geëgaliseerd door Wesley en Maarten echt twee toppers.de vloer ligt er super strak in, we zijn er erg blij mee. Cavallo floors is zeker aan te bevelen service staat duidelijk voorop. Wij willen Jan en Corine hier vriendelijk voor bedanken. Groetjes Nico en Monique

Service snel reageren vriendelijk

K. ten Tije

Zeer tevreden over de vloer maar ook over de vlotte communicatie en de goede prijzen. Super geregeld!

Goede prijzen, vlotte communicatie en onze vloer ziet er nu fantastisch uit!

Lieke

Prima ervaring, snelle service en kwalitatief gelegd tegen goede prijs.

Flexibel, kwalitatief, persoonlijk

V Eunen

Uitstekend. Nette service zelfs al voordat ik had besloten of ik een vloer kon afnemen. Ik heb heel uitgebreid en kundig advies gehad. Zeer tevreden over de snelle en nette manier van communiceren.... Uitstekend. Nette service zelfs al voordat ik had besloten of ik een vloer kon afnemen. Ik heb heel uitgebreid en kundig advies gehad. Zeer tevreden over de snelle en nette manier van communiceren. Ook kon er snel geschakeld worden toen bleek dat er toch ander materiaal gekozen moest worden.
Ik zou dit bedrijf bij iedereen durven aanraden.

Op de website kwam ik er niet helemaal uit wat nodig zou zijn.
Bij telefonisch contact en een fysieke afspraak uitstekend geholpen.

Eric

Uitstekende service, goede communicatie advies en prijs

prima prijs-prima advies en snelle service-communicatie

Boegborn

Super fijn bedrijf! Enorm goede communicatie, scherpe tarieven en ontzettend vakkundig en mooi gelegd!

Snelle communicatie, scherpe tarieven en super netjes gelegd

Rowland Frederiks

Zeer goede dienstverlening en professionele vloerenleggers

De communicatie is altijd snel en zeer goed geweest!

Sjanne de Jong

Goede ervaring met Cavallo Floors! Het resultaat mag er ook wezen, heel blij mee. De vloer ziet er netjes perfect uit en snel gelegd.

Fijne heldere communicatie, snelle reactie bij vragen. Behulpzaam.

Marion

Helemaal top!