9.8/10

Fantastisch. Goede communicatie. Snelle service!

Service. Snelheid. Klantvriendelijk

Fam Tillema te Callantsoog

Keurige nakoming van de gevraagde zending, vriendelijke bezorging.

goede service.

Fam. Moen Mijdrecht

Ondanks onze specifieke wensen heeft Cavallo Floors ons prima geholpen. We wilden graag een zwaardere kwaliteit (klasse 33) vanwege het gebruik in ons thuiskantoor. Dit bleek niet op voorraad en was... Ondanks onze specifieke wensen heeft Cavallo Floors ons prima geholpen. We wilden graag een zwaardere kwaliteit (klasse 33) vanwege het gebruik in ons thuiskantoor. Dit bleek niet op voorraad en was vanwege een productiefout ook vertraagd. Desondanks heeft Cavallo Floors ons tijdens dit proces altijd zeer correct en klantgericht geholpen. Zij hebben dit dan ook meer dan voortreffelijk opgelost en het eindresultaat van onze zelf gelegde vloer mag er zeker zijn!

Het leggen was prima te doen en het materiaal is zeer sterk, maar toch ook warm.

quick-step-livyn-balance-clic-cl33-vintage-kastanje-licht-bacp40028

H.W.Jansen uit Tiel

Voor het eerst kennis mogen maken met Cavallo floors. Het is even wennen om bij iemand thuis aan de tafel een vloer te bestellen maar de persoonlijke behandeling en de kennis maakte het een prettig... Voor het eerst kennis mogen maken met Cavallo floors. Het is even wennen om bij iemand thuis aan de tafel een vloer te bestellen maar de persoonlijke behandeling en de kennis maakte het een prettig zaken doen. Ook werden er tips gegeven van de nieuwste ontwikkelingen bijgestaan door voorbeelden. Al met al een aanrader om een prachtige vloer te kopen.

Fam. Jansen uit Tiel.

Persoonlijke behandeling en alle tijd (op afspraak) om rustig te beslissen.

Zeer goede ervaring

persoonlijke benadering, goed advies, snelle levering

Eefje

Zeker een goede ervaring!
Flexibel in leverdatum wijzigen en tot in de woonkamer geleverd!
Zeker een goede ervaring!
Flexibel in leverdatum wijzigen en tot in de woonkamer geleverd!
Voor een goede prijs en dan nog een kleinigheidje erbij waar we heerlijk van hebben genoten toen we de vloer gelegd hadden.

Door de goedkopere ondervloer was het voor ons de mooiste koop.
Vriendelijk en flexibel

Eliza, Amsterdam

Wij hebben een pvc vloer besteld bij Cavallo en zijn zeer beleefd en goed behandeld en te woord gestaan toen wij belde voor meer informatie. Daarnaast was de bezorging zeer vlot en werden wij zelfs... Wij hebben een pvc vloer besteld bij Cavallo en zijn zeer beleefd en goed behandeld en te woord gestaan toen wij belde voor meer informatie. Daarnaast was de bezorging zeer vlot en werden wij zelfs gebeld of het goed was dat de vloer eerder geleverd zou worden.

De kennis en beleefdheid waarmee wij geholpen en te woord zijn gestaan

Rob

Goede ervaring, maar bovenal een goede vloer.

Wij moesten eerst nog verbouwen. Levering werd netjes aangepast op onze planning.

Hagen Noordwijkerhout

De ervaring met dit bedrijf is heel goed

Hinderika, Emmen

Jan is bijzonder aardig en kundig. Hij neemt de tijd voor je en komt z´n afspraken goed na. De vloer ligt nu voor de helf en we zijn heel tevreden over het proces van bestellen en afleveren. Ik heb... Jan is bijzonder aardig en kundig. Hij neemt de tijd voor je en komt z´n afspraken goed na. De vloer ligt nu voor de helf en we zijn heel tevreden over het proces van bestellen en afleveren. Ik heb meerdere malen met Jan gebeld en hij nam altijd de tijd om me te helpen met de vragen die hebben bijgedragen tot onze uiteindelijke keuze.

Klantgericht, nee maak dat KLANTGERICHT