9.8/10

Iris

Top ervaring!

De prijs, goede reviews, ruime keuze en erg klantvriendelijk!

Max en Francis Power

Zeer goed

Communicatie en meedenken
Snelle reacties op vragen

Timo Hildebrand

Behulpzaam, gastvrij, kennis van zaken

Ruim assortiment

Bram Berendsen

Heel fijn geholpen jan en corine. Communicatie verliep altijd heel snel en makkelijk en als er iets is word het heel snel opgelost. Vakkundige leggers dus al met al zeer aan te bevelen.

Geen minpunten!!

Westeneng J.

Positief, van begin tot eind alles correct afgehandeld. Meedenkers!

Ruime keuze, prettig contact, goed overleg, korte lijntjes, oplossingsgericht

Fam. J.Robert

Jan en Corine Breunissen can Cavallo Floors, zijn heel goed bereikbaar (telefoon, e-mail en whattsapp) en antwoorden zeer snel. Wij hebben afgelopen maand mei 2021 bij hen een nieuwe pvc plakvloer... Jan en Corine Breunissen can Cavallo Floors, zijn heel goed bereikbaar (telefoon, e-mail en whattsapp) en antwoorden zeer snel. Wij hebben afgelopen maand mei 2021 bij hen een nieuwe pvc plakvloer gekocht en laten leggen. Alles top en ook de leggers hebben vakwerk geleverd. Al met al een bedrijf om aan te bevelen. Jan en Corine, bedankt.

Duidelijke communicatie en zeer vriendelijke ondernemers

Fam. Koedam-Weijman

Wij zijn heeel blij met onze vloer die door Cavallo Floors gelegd is!

Snelle en duidelijke en vriendelijke communicatie, hun best doen voor onze wensen, gezellige en kundige leggers waar wij goed mee overleg konden hebben over wat wij wilden en mogelijk was.

Van der Moolen

Een erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Ze denken goed met je mee en zijn betrokken en ze doen er alles aan om een zo goed mogelijke vloer voor je te regelen. De leggers hadden de vloer erg... Een erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Ze denken goed met je mee en zijn betrokken en ze doen er alles aan om een zo goed mogelijke vloer voor je te regelen. De leggers hadden de vloer erg netjes gelegd.

Betrouwbaarheid

Steven

Uiterst tevreden! Wij hebben een pvc vloer van Tarkett aangeschaft en zijn hier heel tevreden over. Ook met de legger Ricky zeer leuk contact gehad en er is netjes gewerkt.

Nette prijzen, zeer goede communicatie en ook bij vragen en bijzonderheden zeer behulpzaam.

Elise Flipse

Snel en deskundig advies.

Duidelijke website met alle informatie.