Alles goed geregeld. Helder programma en alle accommodaties waren goed op de hoogte. Het programma was mooi samengesteld. Enige minpuntje was de reis van twee uur die we nog moesten maken met de...Alles goed geregeld. Helder programma en alle accommodaties waren goed op de hoogte. Het programma was mooi samengesteld. Enige minpuntje was de reis van twee uur die we nog moesten maken met de auto na een meer dan fantastische lunch met exclusieve wijnen waar de BOB dus niet van kon drinken.
Alie Jasper
Alles was goed geregeld wel nog enkele tips: Onze reis ging door drie wijngebieden waarbij in de Moezel en de Pfalz ook proeverijen waren georganiseerd. Een wijnproeverij in de Ahr heb ik...Alles was goed geregeld wel nog enkele tips: Onze reis ging door drie wijngebieden waarbij in de Moezel en de Pfalz ook proeverijen waren georganiseerd. Een wijnproeverij in de Ahr heb ik gemist. Naast de proeverijen is er tijd over om nog iets anders te doen, missschien een idee om hier over wat tips op te nemen in de reisbeschrijving.
Myranda Luyten
Hele goede ervaring. Mooie logeeradressen met lieve mensen. Goede variatie tussen de wijnhuizen.
m.mulder
Dit jaar was de reis prima georganiseerd. Vorig jaar hadden we klachten en daar is niets mee gedaan.
J. Rijnders
Het regelen ging erg makkelijk en we kregen hulp genoeg met het regelen. helaas vonden we het jammer dat we rijkelijk laat het definitieve programma kregen
Gerard van Veggel
Prettige club met gedegen kennis over wijnreizen.
Suzanne de Roo
De reis was tot in de puntjes verzorgd, fijne overnachtingsadressen, top restaurants en unieke wijnlocaties
CK
Onze wijnreis via Cazebonne met tussenstop in Loire naar Bordeaux en (op de terugweg) Champagne was bijzonder. We verbleven op goede Chambre d'Hotes/ Chateaus waar we gastvrij werden ontvangen. Ook...Onze wijnreis via Cazebonne met tussenstop in Loire naar Bordeaux en (op de terugweg) Champagne was bijzonder. We verbleven op goede Chambre d'Hotes/ Chateaus waar we gastvrij werden ontvangen. Ook hebben we wijn- en champagnemakers bezocht; bijzondere en ook heel gewone. Cazebonne weet op basis van een paar basisingrediënten (periode, specifieke voorkeuren) leuke reizen samen te stellen waarmee je een goede indruk krijgt van een bepaald wijngebied.
A.v.Blijderveen
We hebben weer genoten van de tips en de bezoeken aan de wijnhuizen in Wenen, ook leuk bezoek aan koffiehuizen(cafe’s)
Ter Meer
Wij wilden onze reis uitbreiden met een paar dagen, maar hadden het gevoel niet goed begrepen te worden. ons idee was bv op een ander adres in de omgeving een paar dagen golf te spelen. dat kwam er...Wij wilden onze reis uitbreiden met een paar dagen, maar hadden het gevoel niet goed begrepen te worden. ons idee was bv op een ander adres in de omgeving een paar dagen golf te spelen. dat kwam er niet uit. Toen hebben we pin High maar ingeschakeld. Het plannen van een wijnproeverij om 11.00 uur 's ochtends vonden we ook niet een gelukkige keuze. De vriendelijkheid van het personeel in het hotel kon beter. Ontvangst niet hartelijk en Cazebonne kenden ze niet.