De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Jeannine vd hout

Heel fijn behandeld, en de vragen werden goed uitgelegd. Heb je nog ergens last van dan is een afspraak zo gemaakt en in de meeste gevallen kun je direct komen! Nu op naar de behandeling klikgebit!

Geen verbeterpunten

Jens claassen

Fijn en rustig en duidelijk

N.v.t

Vriendelijk en heel geruststellend

Begrip voor angst

Henny Van Koolwijk

Perfect

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Ik kreeg er gelijk een goed gevoel bij

Was allemaal prima

Als erg prettig, ze luisteren naar je

Nope

Peter Oudijk

Was allemaal prima, maar de tandarts in kwestie begon over alleen maar extracties omdat ik niet toelaat dat er met een haak gekeken zou moeten worden. Dit ter bescherming van de tandarts..
Ik...
Ik vond hem vooral niet begrijpend in die zin. Als er nu niet verder gekeken gaat worden als alleen maar uittrekken zou mij dat teleurstellen.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Meer begrip voor clienten zoals ik..?

Reactie CDC Complete tandzorg:

Bedankt voor uw feedback. We kunnen u pas deskundig adviseren en helpen als we een goede diagnose hebben op basis van röntgenfoto's én een mondonderzoek. Wij zijn gespecialiseerd in complete... Bedankt voor uw feedback. We kunnen u pas deskundig adviseren en helpen als we een goede diagnose hebben op basis van röntgenfoto's én een mondonderzoek. Wij zijn gespecialiseerd in complete restauratieve tandheelkunde en zeer ervaren in omgang met angst. Vertrouwen in de behandelaar is wel belangrijk. Als u dat niet voldoende heeft, dan adviseren wij u een second opinion te nemen bij een andere behandelaar van CDC of elders. Maar ook bij CDC zal de andere behandelaar een uitgebreid mondonderzoek willen doen voordat hij/zij een behandelplan kan opstellen.
Indien u dat wenst, zou u dan contact met ons op willen nemen svp? We helpen u heel graag op basis van wederzijds vertrouwen. Team CDC.

Jammer dat er niet naar de angst wordt gekeken wel toen ik onder narcose ging dat was prima maar in de vervolgtraject wordt er gedaan of angst niet bestaat , iets meer rekening houden zou beter zijn

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Proberen mensen met angst gerust te stellen

Reactie CDC Complete tandzorg:

Beste 'anoniem', dank u wel voor uw feedback. We zullen dit intern bespreken want het is zeker belangrijk dat u na de narcose goed en geduldig behandeld wordt met de wetenschap dat u zo bang bent.... Beste 'anoniem', dank u wel voor uw feedback. We zullen dit intern bespreken want het is zeker belangrijk dat u na de narcose goed en geduldig behandeld wordt met de wetenschap dat u zo bang bent. Daarom staat CDC juist bekend, dus het spijt ons dat u dat zo niet heeft ervaren. Omdat u anoniem heeft gereageerd, adviseren wij u dit ook persoonlijk aan te geven bij uw volgende bezoek. Vertel het ons gerust, tegen uw behandelaar en/of de zorgconsulent.
Team CDC

anoniem

Ik vond de foto's maken een fijne vrouw en stelde mij erg op mijn gemak. Bij de tandarts zelf vond ik niet fijn, ging allemaal heel snel en korte uitleg. Alles was helemaal mis en werd kort maar... Ik vond de foto's maken een fijne vrouw en stelde mij erg op mijn gemak. Bij de tandarts zelf vond ik niet fijn, ging allemaal heel snel en korte uitleg. Alles was helemaal mis en werd kort maar voor mijn geen duidelijke uitleg gegeven. Ook vond het erg vervelend dat er gezegd werd je kan je centjes maar een keer uitgeven. (ontzettend kinderachtig opmerking). de tandarts kan niet in mijn portomonee kijken en beslis nog zelf waar ik mijn geld aan uitgeef. Verder verbaast het me dat ik nog steeds geen offerte heb ontvangen en we zijn een maand verder

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Verbetertip: Ben oprecht en echt naar de cliënt en neem de tijd ook al is de boodschap niet fijn.

Reactie CDC Complete tandzorg:

Bedankt voor uw feedback. Het is niet goed dat u nog geen begroting heeft ontvangen. De tandarts kan zeker niet in uw portemonnee kijken, maar in tandheelkunde zijn er ook goedkope en dure... Bedankt voor uw feedback. Het is niet goed dat u nog geen begroting heeft ontvangen. De tandarts kan zeker niet in uw portemonnee kijken, maar in tandheelkunde zijn er ook goedkope en dure oplossingen. Dan is het fijn om de wensen te achterhalen. Ons beleid is om meerdere plannen dan aan te bieden.
Omdat u deze review 'anoniem' heeft ingevuld, zullen we u niet benaderen. We willen u wel graag een tweede intake gratis aanbieden bij een andere behandelaar als u dat nog op prijs stelt. Daarvoor kan u contact met ons opnemen en vragen naar de 'klachtenfunctionaris'. We hopen dat u hier gebruik van maakt zodat we ook u nog naar volle tevredenheid mogen helpen. Onze welgemeende excuses dat dit nu niet is gebeurd. Team CDC